Trexta Fevzipaşaspor lideri konuk ediyor

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimizden Trexta Fevzipaşaspor ikinci devrenin ilk haftasında lider Ulaş Belediyespor’u konuk edecek. Veliköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaş

2.12.2011 17:07:00 0
Trexta Fevzipaşaspor lideri konuk ediyor
Sarayspor’a mağlup olarak taraftarını üzen Trexta Fevzipaşaspor ligin 10.hafta karşılaşmasında kendi evinde Ulaş Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
 
İLK DEVREYİ MAĞLUBİYET İLE KAPATTI
İlk devrenin son karşılaşmasında Trexta Fevzipaşaspor kendi evinde Sarayspor’u konuk etti. Rakibi karşısında karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip Trexta Fevzipaşaspor rakibi karşısında arzuladığı golü bulamamıştı. Rakibinin ikinci devrede gelen kontra atak golüne engel olamayan temsilcimiz kalan dakikalarda tek kale bir karşılaşma oynamasına rağmen istediği gol ve golleri bulamamıştı. Trexta Fevzipaşaspor ligde 16 puanla üçüncü sırada yer alıyor.
 
KAPAKLISPOR’U MAĞLUP ETMİŞTİ
Lider Ulaş Belediyespor ise bir önceki hafta takipçiyi Kapaklıspor’a konuk olmuştu. Rakibi karşısında ilk devre bulduğu golle öne geçen Ulaş Belediyespor Kapaklıspor’un kaydettiği gole engel olamamıştı. İkinci devre taraftarının desteği ile maça iyi asılan konuk ekip Ulaş Belediyespor ikinci devrenin ortalarına doğru bulduğu golle karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet çıkartmıştı. Bu galibiyet ile puanını 21’e çıkartan Ulaş Belediyespor ligin ilk devresini lider olarak tamamlamıştı.
 
İLK MAÇ 3-2 SONA ERMİŞTİ
Trexta Fevzipaşaspor ile Ulaş Belediyespor ligin ilk hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelmişti. Her iki takımında üst düzey futbol oynadığı karşılaşmada son dakikalarda bulduğu golle ev sahibi ekip Ulaş Belediyespor karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı.
 
“HEDEF GALİBİYET”
Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Büyükyoncalıspor maçına hazırlandıklarını belirten Trexta Fevzipaşaspor Teknik Direktörü Orhan Demir” Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Geçen hafta evimizde konuk ettiğimiz Sarayspor karşısında tek kale bir karşılaşma oynamamıza rağmen istediğimiz golü bir türlü bulamamıştık. Rakibimiz tek atakta bir gol bularak karşılaşmadan galibiyet çıkarmıştı. Lider Ulaş Belediyespor karşısında en iyi oyunumuzu ortaya koyarak rakibimiz ile puan farkını ikiye indirmek istiyoruz” diye konuştu.
 
MAÇ SAAT 14.00’DA BAŞLAYACAK

Trexta Fevzipaşaspor ile Ulaş Belediyespor ligin onuncu hafta karşılaşmasında Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Zirve adına haftanın en önemli karşılaşması ise saat 13.00’de başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10