Demirbağ, adaylığını açıkladı

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, belde kongrelerini tamamladıklarını ve ilçe kongresi hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. Yeni seçilen belde yönetimlerinin omuzlarındaki em

Çerkezköy 6.12.2011 15:45:00 0
Demirbağ, adaylığını açıkladı
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı hafta sonu gerçekleştirilen belde kongrelerini düzenlediği bir basın toplantısı ile değerlendirdi.
 
“KONGRELERİMİZİ TAMAMLADIK”
Önceki gün saat 18.00’da AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, AK Parti Veliköy Belde Başkanı Ömer Memiş, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır’ın da hazır bulunduğu toplantıda değerlendirmede bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaaddin Demirbağ “  Partimizin 4.olağan kongre takvimi dolayısıyla kongre süreci çerçevesinde belirlemiş olduğumuz 3 ve 4 Aralık tarihlerinde belde kongrelerimizi hiçbir tatsızlık olmadan tamamlamış olmanın sevincini yaşıyoruz” diye konuştu.
 
“BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE HAREKET EDECEKLERDİR”
Beldelerimizde yapmış olduğumuz kongrelerle bir kez daha güçlü bir şekilde çalışmalara başlayarak arzuladığımız hedefe hep beraber ulaşacağımıza inancım tamdır” diyen Demirbağ”
Eminim ki yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimiz de omuzlarındaki bu emanetin şuuru içersinde partimize yakışır bir şekilde her zaman canla başla çalışarak birlik ve beraberlik içersinde hareket edeceklerdir. Değerli çalışmalarıyla çıtayı daha da yükseklere çıkararak beldeleriyle ilgili sorunların çözümünde ve Başbakanımıza yapacak olduğu işlerde, verecek olduğu önemli ve cesur kararlarda destek olacaktır” ifadelerini kullandı.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Partimizin kuruluşundan bugüne kadar 3 genel, 2 yerel ve 2 referandum olmak üzere 7 seçim kazanmış bir parti olmanın gururunu yaşatan bundan önce teşkilatlarımızda görev yapan belde başkanlarına yönetim kurulu üyelerine, mahalle başkanlarına, sandık kurulu üyelerimize bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını sürdüren Demirbağ” Bu başarılarda teşkilatlarımızın ve teşkilat mensuplarımızın değerli emeklerini asla unutmayacağız. Kongrelerimizin hazırlık aşamasında ve icrasında yapmış oldukları çalışmalarla katkı ve katılımlarıyla bu sürecin partimize, ilçemize ve milletimize yakışır bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan belde teşkilatlarımıza teşkilatımızın tüm mensuplarına, güvenlik görevlilerimize ve bizleri gece gündüz takip eden basın mensuplarımıza partim ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Kongremiz Çerkezköy’e, Tekirdağ’a, partimize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
 
DEMİRBAĞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Demirbağ, basın açıklaması sonrasında kendisine sorulan” ‘5 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan ilçe kongresinde aday olacak mısınız?” sorusuna ‘adayım’ cevabını verdi. Alaettin Demirbağ, olağan genel kurul toplantısını Çerkezköy Spor Salonu’nda gerçekleştirmeyi planladıklarını ve kongre için hazırlıkların devam ettiğini söyledi.
 
SAİT YAZI ADAY OLACAK MI?
5 Şubat 2012 tarihinde yapılacak olan ilçe kongresinde milletvekili adaylığı için İlçe Başkanlığından istifa eden Sait Yazı’nın yeniden aday olup olmayacağı ve Yazı’nın aday olması durumunda Alaettin Demirbağ’ın adaylıktan çekilip çekilmeyeceği ise merak ediliyor.
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10