“Herkes İçin Ulaşılabilir Türkiye” programına katıldı

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü dolayısıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Feshane Kongre Merkezi'nde düzenlen

Çerkezköy 6.12.2011 16:21:00 0
“Herkes İçin Ulaşılabilir Türkiye” programına katıldı
ÖNEMLİ İZLENİMLER EDİNDİK
Programa Tekirdağ Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı ile birlikte katılan Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz, İstanbul'da gerçekleştirilen 'Herkes İçin Ulaşılabilir Türkiye Eğitim Programı ve Kalite Teşvik Ödül Töreni'nde önemli izlenimler edindiklerini belirterek, "Biz Tekirdağ Belediyesi olarak engelleri ortadan kaldırmak adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Tekirdağ'da engelli vatandaşlarımızla engelleri hep birlikte aşıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın topluma adapte olması, onlarında diğer insanlar gibi toplumsal alanda rahatlıkla yer alabilmesi bizim için bir sorumluluk. Bunu yerine gitmek için üzerimize düşen görevleri yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz" dedi.
 
ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Feshane Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programın sonunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ile İstanbul Milletvekili Nimet Çubukçu'nun da katıldığı 'Ulaşılabilirlik Kalite Teşvik Ödül Töreni' gerçekleştirildi.

Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10