Ahmet Korkmaz hafta değerlendirmesi yaptı

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Çerkezköyspor’un voleybol ve futbol takımlarının hafta sonu yaptığı maçlarla ilgili d

6.12.2011 18:16:00 0
Ahmet Korkmaz hafta değerlendirmesi yaptı
Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Başkan Yardımcısı Sabri Asbaş, Basın Sözcüsü Hayrettin Çetinkaya, Genel Kaptan Hüseyin Boz, Voleybol Şube Sorumlusu Adem Memiş ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
 
FUTBOLU MAĞLUBİYET İLE KAPATTIK
Gerek futbolda gerekse voleybolda iki haftadır büyük bir çıkış yakaladıktan sonra Futbol’da bu haftayı mağlubiyet ile kapattıklarını söyleyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz” Bu haftada takım olarak çıkışımızı sürdürmek istedik. Voleybol’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Bayan Voleybol Takımını rahat bir oyunun ardından mağlup ederek çıkışımızı sürdürük. Futbolda ise bu olmadı. Sultanbeyli deplasmanında 2-1 mağlup ayrıldık. Galip ayrılacağımız maçta oyuncumuz Ramazan’ın erken kırmızı kart görmesi ile oyun dengemiz bozuldu” ifadelerini kullandı.
 
HEDEF ALTI PUAN
“Hem garip hem de zor bir grupta yer alıyoruz” diyen Korkmaz” Grubumuzda
Bir maçı alınca zirvede bir maçı alınca da ligin dibine düştüğünüzü görüyorsunuz. Sondan ikinci olmamıza rağmen bu hafta alacağımız galibiyet ile zirveye beş puan farkımız kalıyor. Rakiplerimizin yaptığı puan kayıpları ise sevindirici noktadır. Halen zirve yarışından kopmamış bulunuyoruz. Futbolda iki haftalık zaman kaldı. Bu hafta Garajlar Taçspor ile evimizde mücadele edeceğiz. Ardından ise ligin ilk devresinin son karşılaşmasında Yeniköyspor’a konuk olacağız. İki haftada amacımız altı puan alıp devre arasını iyi bir kamp ile geçirmektir” dedi.
 
DEVRE ARASINI BEKLİYORUZ
Hazırlık kampını en iyi şekilde geçirmek istediklerini söyleyen Korkmaz” Eksik mevkilere oyuncu transfer ederek ve yetersiz oyuncular ile yolumuzu ayırarak ikinci yarıya daha iyi başlamak istiyoruz. İki haftada namağlup rakipleri mağlup ettik. Futbol’da her haftayı galibiyet ile kapatmak olmuyor. İnşallah iki haftada kaza yaşamayız. Altı puan alıp yolumuza devam ederiz. Grubumuzda iki takım çıkıyor. Son iki haftaya göre iyi bir grafik geçirirsek takıma iyi takviyeler yapacağız. Bir aksilik olup zirveden kopar isek yönetim ile birlikte farklı bir yol izleyeceğiz. Şuan transfer çalışmalarımız devam ediyor. Netleştirmek için iki haftayı beklemek istiyoruz” diye konuştu.
 
KARŞIYAKA’YI YENECEĞİZ
Voleybol’da Bayram tatilinden sonra iyi bir çıkış yakaladıklarını da sözlerine ekleyen Korkmaz” Yeni oyuncularımızla birlikte bir takım olup zirveye adım adım yaklaşıyoruz. Bu hafta kendi evimizde çok önemli bir ekibi misafir edeceğiz. Ligde lider durumda bulunan Karşıyaka ile karşı karşıya geleceğiz. Karşıyaka’dan çekinmiyoruz. İyi bir mücadele örneği ortaya koyup karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak birinci lig yolunda hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu önemli karşılaşmalarda taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar ve bizi desteklemeye devam etsinler” ifadelerini kullandı. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10