Kızılpınar Belediyespor yükselişini sürdürdü 2-0

1.Amatör Küme B Grubu 10.hafta karşılaşmasında temsilcilerimiz Kapaklıspor ile Kızılpınar Belediyespor Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında her iki devrede bulduğu goller

6.12.2011 18:18:00 0
Kızılpınar Belediyespor yükselişini sürdürdü 2-0
1.Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden Kapaklıspor kendi evinde konuk ettiği Kızılpınar Belediyespor’a mağlup olmaktan kurtulamadı.
 
İLK DAKİKALARDAN GOL SESİ ÇIKMADI
Kapaklıspor kendi evinde Pazar günü saat 13.00'da Kızılpınar Belediyespor’u konuk etti.
Kapaklı Sahası'nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor ve Kızılpınar Belediyespor taraftarları da ilgi gösterdi. Her iki ekibinde mutlak üç puan parolası ile çıktığı karşılaşmanın ilk dakikalar orta alan mücadelesine sahne oldu. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Kızılpınar Belediyespor oyunu kendi yarı alanında kabul ederek kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Buna karşın Kapaklıspor ise kendi saha avantajını kullanarak atak bir futbol ortaya koydu.
 
KIZILPINAR ÖNE GEÇTİ
İlerleyen dakikalara doğru her iki ekipte açık futbol sergiledi. Rakibi karşısında orta alanda topa daha çok sahip olan Kızılpınar Belediyespor Fahrettin ve Ufuk ile geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı. Kapaklıspor ise Kızılpınar Belediyespor’un üstüne geldiği pozisyonlarda etkili kontra ataklar geliştirerek Ferhat ile sonuca gidemedi. Karşılaşmanın 33.dakikasında konuk ekip Kızılpınar Belediyespor karşılaşmada öne geçti. Ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşta Fahrettin şık bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
 
KAPAKLISPOR BERABERLİĞİ BULAMADI
Gelen golle birlikte büyük bir şok yaşayan Kapaklıspor beraberlik golü için rakip kalede etkili ataklar geliştirdi.Ancak savunmada hata yapmayan Kızılpınar Belediyespor Kapaklıspor’a beraberlik şansı tanımadı. Karşılaşmanın 40.dakikasında ikili mücadele sonrasında Kapaklıspor’da Orçun’un burnu kırıldı. Bu talihsiz olayın ardından Orçun hastaneye kaldırıldı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekip Kızılpınar Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 
KAPAKLISPOR BASTIRDI
İlk devrenin ardından ikinci devrede de Kızılpınar Belediyespor etkili bir mücadele sergiledi. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Kızılpınar Belediyespor ikinci gol için ataklarını sürdürdü. Yaptığı oyuncu değişiklikleri ile açık bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor geliştirdiği ataklarda istediği beraberlik golünü bulamadı. İkinci devrenin kalan dakikalarında Kapaklıspor daha atak bir futbol sergiledi. Kızılpınar Belediyespor ise Kapaklıspor’un baskını kırmaya çalıştı. Kapaklıspor atak ve istekli görünmesine rağmen pozisyon bulmada zorlandı. Kızılpınar Belediyespor Kapaklıspor’un baskısını üzerinden attıktan sonra ikinci gol için yüklenmeye başladı.
 
KAPAKLISPOR 10 KİŞİ KALDI
Rakip kalede kontra ataklarla etkili olan Kızılpınar Belediyespor yakaladığı gol pozisyonları değerlendiremedi. Ataklarını sürdüren Kızılıpınar Belediyespor karşılaşmanın 75.dakikasında Ufuk’un yerden düzgün vuruşu ile farkı ikiye çıkardı. Farkı ikiye çıkartan Kızılpınar Belediyespor daha rahat hareket etmeye başladı. Kapaklıspor farkı bire indirmek için Kızılpınar Belediyespor yarı alanına oyunu yıkmaya çalıştı. Karşılaşmanın 84.dakikasında Kapaklıspor yarı alanında yaşanan bir pozisyonda ortam gerildi. Her iki takım oyuncularının da katıldığı tartışmada karşılaşmanın hakemi Kapaklıspor’dan Ferhat’a kırmızı kart gösterdi.
 
KIZILPINAR 18 PUAN YAPTI

Rakibinin on kişi kalmasıyla tamamen rahatlayan Kızılpınar Belediyespor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Her iki takımında kalan dakikalarda geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Kızılpınar Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kızılpınar Belediyespor elde ettiği galibiyet ile puanını 18 yaparak ikinci sıraya yükselirken, kötü gidişine dur diyemeyen Kapaklıspor ise 17 puanla üçüncü sıraya kadar geriledi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10