Sürücüsü belirlenemeyen araç, yayaya çarpıp kaçtı

Barbaros Caddesin üzerinde seyir halinde olan plakası öğrenilemeyen bir aracın yayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi ağır yaralandı.

Çerkezköy 7.12.2011 19:05:00 0
Sürücüsü belirlenemeyen araç, yayaya çarpıp kaçtı
Geçtiğimiz haftalarda Kapaklı Trabzon Ekmek Fırını’nın önünde belirlenemeyen bir aracın yoldaki bir yayaya çarparak kaçmasının ardından önceki akşam da Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi’nde benzer bir kaza meydana geldi.
 
YAYAYA ÇARPIP KAÇTI
Kalyoncu Sokak’ta ikamet ettiği öğrenilen Mustafa Cengiz (56) önceki gün akşam saat 22.00 sıralarında evine gitmek isterken bir aracın kendisine çarpıp kaçması sonucu ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlardan alınan bilgiye göre Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi istikametinden aşırı süratle seyir halinde olan bir araç karşıdan karşıya geçmek isteyen Mustafa Cengiz’e çarptı ve hızını kesmeden yoluna devam etti.
 
AGIR YARALANDI
Kazada başından yaralanan Mustafa Cengiz kanlar içinde yere yığılırken, yaralı Cengiz’e ilk müdahale çevredeki vatandaşlardan geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri’nin, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Mustafa Cengiz, Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
 
ARACIN MARKASI BELİRLENDİ
Kazanın ardından olay yerine gelen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri yaptıkları incelemede Mustafa Cengiz’e çarpıp kaçan gri renkli aracın marka ve modelini de belirlendi. Marka ve modeli Fiat Tempra olarak belirlenen aracın ve aracın sürücüsünün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
 

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10