Sultanlar lideri konuk edecek

Aroma 2.Bayanlar Ligi A Grubu’nda son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirveye bir adım daha yaklaşan Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında evinde lider Karşıyaka Bayan

9.12.2011 18:03:00 0
Sultanlar lideri konuk edecek
Barutlar İnşaat Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ligde 9.hafta karşılaşmasında Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı karşısında galibiyet arayacak
 
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı karşısında aldığı galibiyetle haftaya moralli giren Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı hazırlıklarını hafta içi yaptığı antrenmanlarla başladı. Son antrenmanını bugün yapan temsilcimiz maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimizde Rozova’nın hafif sakatlığı bulunurken, Rozava’nın son durumunun maç saatinde belli olacağı bildirildi.
 
LİDER DURUMDA BULUNUYOR
Ligde lider durumda bulunan Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı bir önceki hafta deplasmanda Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımına konuk olmuştu. Rakibi karşısında zorlu karşılaşmaya çıkan Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı final setinde rakibine 3-2’lik üstünlük kurarak namağlup liderliğini devam ettirdi.
 
SAAT 14.00’DE BAŞLAYACAK.
Çerkezköy Spor Salonu’nda bugün oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmaya Çerkezköylü voleybol severlerin ilgi göstermesi bekleniyor.
 
HAFTANIN PROGRAMI
TVF 50.Yıl Spor Salonu’nda bugün saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşmada Şişlispor Bayan Voleybol Takımı Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımını konuk edecek. İzmir’de oynanacak olan karşılaşmada ise Arkasspor Bayan Voleybol Takımı ile Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı karşılaşacak. İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda bugün oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligin dibinde yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı ise evinde Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelecek. H.Gemici Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 14.00’de başlayacak.
 
PAZAR GÜNÜ İKİ KARŞILAŞMA VAR
Ligde Pazar günü de iki karşılaşma oynanacak. Ligin alt sıralarında bulunan FMV Işıkspor Bayan Voleybol Takımı ile Esspor Bayan Voleybol Takımı karşılaşacak. TVF 50.Yıl Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 17.00’de başlayacak. Ligin şampiyonluk adaylarından Sariyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ise Rota Koleji Gazi Gençlikspor Bayan Voleybol Takımına konuk olacak. İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma ise 13.00’de başlayacak.
 
A GRUBU’NDA DÖRT KARŞILAŞMA VAR

Ligde B Grubu’nda da dört karşılaşma oynanacak. Ligde ikinci sırada bulunan Gazi Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı Hekimoğlu İdman Ocağı Bayan Voleybol Takımı ile Pazar günü saat 13.00’te Beştepe Spor Salonu’nda karşılaşacak. Grupta ayrıca Bolu 17 Temmuz Spor Salonu’nda Bolu Belediyesi Bayan Voleybol Takımı ile TVF Spor Lisesi Bayan Voleybol Takımı zorlu karşılaşmaya çıkacak. Karşılaşma ise saat 14.00’te başlayacak. Ligde son haftalarda yükselişe geçen Dilce Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı Ziya Gökalp Spor Salonunda Ankara Karayolları Bayan Voleybol Takımı ile karşılaşacak. Ligde son karşılaşmada ise İstanbulspor Bayan Voleybol Takımı ile Tireboluspor Bayan Voleybol Takımı TVF 50.Yıl Spor Salonu’nda Pazar günü karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10