Gol düellosunu Çerkezköyspor kazandı (3-2)

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 10.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor, Adapazarı temsilcisi Garajlar Taçspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında ilk devreyi 2-0 önde tamamlayan Çerkezköyspo

12.12.2011 18:31:00 0
Gol düellosunu Çerkezköyspor kazandı (3-2)
Bölgesel Amatör Lig’de çıkış arayan Çerkezköyspor saha ve taraftarı önünde Garajlar Taçspor’u 3-2 mağlup etti.
 
 MAÇ PAZAR GÜNÜ OYNANDI
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 10.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor ile  Garajlar Taçspor karşı karşıya geldi. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda Pazar günü oynanan karşılaşma saat 13.30 başladı. Karşılaşmayı  Ünal Yentür yönetirken yardımcılıklarını  Mesut Yüksel ve Seçgin Keklik yaptı. Her iki ekip açısından da büyük bir önem taşıyan karşılaşmaya Çerkezköyspor 1-Muzaffer(***) 2-Volkan Pullu(***),3-Gökhan(**), 4-Mesut(**), 5-Alihan(**), 6-Gençağa(***), 7-Fırat(***), 8-Hasan Fırat(**  Eray Dk. 75**),  Mehmet Narin(****), Hüseyin(**) Dk 77 Barış(*), Şafak(***)(Dk 85 Soner *) ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip ise 1-Behçet(*), 2-Emrah(*), 3-Sina(**),4-Enes(*),(Dk 60 Yunus Emre) 15-Gökhan(**), Hakan(**),. Tamer(**),Oğuz(**), Ufuk(**)( Fatih Dk 46), Hakan(**), Tetteh(***) kadrosu ile mücadele etti. Çerkezköyspor taraftar grubu ‘Caddeliler’ de tribünde yerlerini alarak takımlarına destekte bulundular. 
 
40.SANİYEDE GOL GELDİ
Maça başlayan temsilcimiz Çerkezköyspor ilk geliştirdiği atakta golü buldu. 40.saniyede sol kanattan gelişen Çerkezköyspor atağında Hasan Fırat seri çalımlarla ilerledikten sonra, müsait pozisyonda bulunan genç oyuncu Şafak’a topu aktardı. Şafak’ta yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın hemen ilk dakikasında bulduğu golle büyük moral bulan Çerkezköyspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Konuk ekip Garajlar Taçspor ise golün şokunu üzerinden atarak beraberlik için Çerkezköyspor yarı alanına geldi.
 
İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI
İlk devrenin ortalarına doğru Garajlar Taçspor  baskısını artırdı. Yarı alanından çabuk çıkan Beylikdüzüspor ileride Tetteh’i buluşturarak gol arasa da yine aradığı golü bulamadı. 21.dakikada Garajlar Taçspor’un sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Uğur’un köşe vuruşunda Çerkezköyspor savunmasında Ramazan topu uzaklaştırdı. 29.dakikada Çerkezköyspor, Mehmet Narin ile ikinci gole yaklaştı. Ancak Mehmet Narin müsait pozisyonda topu filelere gönderemeyince Çerkezköyspor ikinci golden oldu. 34.dakikada Mehmet Narin-Hüseyin duvar pası ile Beylikdüzüspor savunmasını geçmeye çalışsa da başarılı olamadılar. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor’un tek gollü üstünlüğü ile sona erdi.
 
İKİNCİ GOL İÇİN BASTIRDIK
Karşılaşmanın ikinci devresinde de temsilcimiz Çerkezköyspor etkili başladı. Sol kanatta gelişen Çerkezköyspor atağında Hasan Fırat’a sert müdahale de bulunan Emrah sarı kart ile cezalandırıldı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Çerkezökyspor karşılaşmanın 50.dakikasında da ikinci gole çok yaklaştı. Sağ kanatta Fırat ile verkaç yapan Gökhan’ın ortasında Hüseyin’in kafa vuruşu direği sıyırarak auta çıktı. Bu pozisyonun hemen bir dakika sonrasında Alihan’ın sert ortasını kaleci Behçet sektirdi. Seken topu iyi takip eden Fırat’ın kafa vuruşu direği sıyırarak auta çıktı.
 
TEK KALE OYNADI
Rakibinin savunmada açık verdiği dakikalarda etkili hücumlar gerçekleştiren temsilcimiz 51.dakikada etkili geldi. Orta alanda Gençağa’nın pası ile hareketlenen Şafak seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Şafak’ın sert vuruşunu kaleci Behçet kontrol etti. Özellikle ikinci devre sağ kanattan etkili hücumlar gerçekleştiren Çerkezköyspor 53.dakikada penaltı bekledi. Hüseyin’in pası ile ceza sahası içine giren Şafak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Rakip defans oyuncusu ile bu pozisyonda yerde kalan Şafak penaltı beklerken, karşılaşmanın hakemi pozisyonu devam ettirdi. 58.dakikada sol kanatta topla buluşan Hasan Fırat seri çalımlarla çizgiye indi. Hasan Fırat müsait pozisyonda bulunan Mehmet ve Şafak’a topu aktaramadı.
 
FARK ÜÇE ÇIKTI
Üçüncü golü bulup tamamen rahatlamak isteyen temsilcimiz Çerkezköyspor arzuladığı gole 66.dakikada kavuştu. Sol kanattan Gökhan’ın ortasında Garajlar Taçspor savunmasının sektirdiği topu iyi takip eden Mehmet Narin kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti. Gelen golle birlikte temsilcimiz karşılaşmada tamamen rahatladı. 70.dakikada günün başarılı ismi kaptan Hüseyin’in yerine Eray oyuna dahil oldu. Farkın üçe çıkmasına rağmen Garajlar Taçspor mücadeleyi bırakmadı. 72.dakikada rakibini eksik yakalayan Çerkezköyspor Mehmet Narin ile müsait pozisyondan yararlanamadı.
 
KONUK EKİP GOLÜ BULDU.
Rakip kalede farkı indirmek için ataklarını sürdüren Garajlar Taçspor 74.dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Hakan kaleci Muzaffer ve topu ayrı köşelere göndererek skoru 3-1’e getirdi. Penaltı vuruşu sonuca giderek farkı ikiye indiren Garajlar Taçspor moral buldu. Skorun 3-1’e gelmesinin ardından Çerkezköyspor duraksadı. Garajlar Taçspor oyunun son bölümlerinde atak bir oyun sergiledi. 81.dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Gençağa’nın vuruşunu kaleci iki hamlede kontrol etti.
 
12 PUANA YÜKSELDİK
Kalan dakikalar Çerkezköyspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile devam etti. Konuk ekip Garajlar Taçspor yabancı oyuncusu Tetteh ile hücumda etkili olmaya çalıştı. 83.dakikada Eray’ın kullandığı kornerde Şafak’ın vuruşu auta çıktı. Bu pozisyonun devamında ceza sahası içinde topla buluşan Tetteh’in vuruşunu kaleci Muzaffer aynı güzellikle çıkardı. Uzatma dakikalarında gelişen Garajlar Taçspor atağında Tetteh düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-2’ye getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.

0282 726 91 91
0282 747 65 10