Katı atık tesisi için çalışmalar sürüyor

Tekirdağ İli Çevre Hizmetleri Birliği (TİÇHİB), Tekirdağ'da 2. Etap katı atık tesisi için proje çalışmalarını sürdürüyor.

Tekirdağ 13.12.2011 19:44:00 0
Katı atık tesisi için çalışmalar sürüyor

Önceki gün Tekirdağ Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, İO Çevre Çözümleri'nden Prof. Dr. Erdem Görgün ve Yüksek Çevre Mühendisi Murat Cem Ertürk tarafından, TİÇHİB üyelerine 2. Etap katı atık tesisi için oluşturulan fizibilite raporu konusunda sunum eşliğinde detaylı bilgi verildi.

SEÇENEKLER MASAYA YATIRILDI

Mevcut katı atık tesisinin genişletilmesi gerektiğinin vurgulandığı toplantıda bundan sonra uygulanacak olan yol haritası konusunda seçenekler de masaya yatırıldı. Tekirdağ Belediye ve TİÇHİB Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, 2. Etap katı atık tesisinin ne şekilde ve nasıl yapılacağı konusunda en kısa süre içerisinde üyelerle birlikte fikir alışverişinde bulunarak karar vereceklerini söyledi. Toplantıya Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı ve Tiçhib Müdürü Haldun Güler'in yanı sıra, Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Karacakılavuz Belediye Başkanı Ömer Gümüş ve Banalı Belediye Başkanı Selami Altınay ile Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sezen ve TİÇHİB Personeli katıldı.

Haber / Sevim BOZKURT
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10