Kelepçeli gaspçı tutuklandı

Yüzüne kar maskesi geçirerek elinde bıçak ve silahla Kapaklı’da bir markette hırsızlık yaptığı iddia edilen bir kişi Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskı

Çerkezköy 15.12.2011 18:06:00 0
Kelepçeli gaspçı tutuklandı
Kapaklı Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde bulunan marketten önceki gece saat 23:50  sıralarında hırsızlık yaptığı iddia edilen bir kişi, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından Yaşar Doğu Caddesi üzerindeki evinin önünde soygunu gerçekleştirdiği iddia edilen aracın plakasını sökerken yakalandı.
 
“SİLAH BIÇAK KELEPÇE” TAM TAKIM
İddiaya göre; evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Hasan Hüseyin K. önceki gece saat 23.50 sıralarında kiraladığı araçla Kapaklı Halide Edip Adıvar Caddesi üzerindeki bir marketin önüne geldi. Kafasına kar maske geçiren Hasan Hüseyin K.elinde silah ve bıçakla markete girerek market çalışanına önce silah doğrulttu, sonra da kelepçeleyerek etkisiz hale getirdi. Marketten 475 TL para ve bir miktar sigaralar çalındığı ihbarını alan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık yaptığı iddia edilen Hasan Hüseyin K.’yi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
 
PLAKAYI SÖKERKEN YAKALANDI
Hırsızlıkta kullanıldığı iddia edilen aracın plaka bilgisine ulaşan polis ekipleri, Hasan Hüseyin K.’yi saat 07.30 sıralarında Kapaklı Yaşar Doğu Caddesi üzerindeki evinin önünde, soygunu gerçekleştirdiği iddia edilen kiralık aracın plakasını sökerken yakaladı. Zanlının evinde ve araçta yapılan aramada çalınan para ve sigaralar ele geçirilirken, Hasan Hüseyin K. de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
 
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Hasan Hüseyin K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi.
 

Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10