Su ve kanalizasyon çalışmaları sürüyor

Tekirdağ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, özellikle yağışlı havalarda sıkıntı yaşanan Cumhuriyet Meydanı çevresinde kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarını sürdü

Tekirdağ 15.12.2011 18:48:00 0
Su ve kanalizasyon çalışmaları sürüyor
SU SIKINTISI YAŞANMAYACAK
Çalışmalarla ilgili bilgi veren  Tekirdağ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler, Cumhuriyet Meydanı çevresinde yer alan İstanbul Caddesi, Rıhtım ve İskele Sokaklarında çalışmaların yoğunlaştırıldığını belirterek, "Bu alanlarda her yağışta sıkıntı yaşanıyor. Buralardaki kod sorunlarından dolayı binaların bodrum ve giriş katları yağmur sularından aşırı etkileniyor. Aynı zamanda kanalizasyon problemleri de yaşanıyor. Buradaki çalışmalarımızda sona yaklaştık. Çalışmalar tamamlandığında bu bölgede sıkıntı yaşanmayacak" dedi.
 
İÇME SUYU HATLARU YENİLENDİ
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Şeref İkbal de, bölgede daha önce içme suyu hatlarını komple yenilediklerini dile getirerek, şuanda yapılan çalışma ile yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının uygun çaplardaki borularla tamamen yenilendiğini, bu bölgedeki sıkıntıları ortadan kaldırmayı hedeflediklerini ifade etti.   
 

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10