Güleroğlu; Görevimiz sanayici ve esnafı dinlemek”

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) İsmail Güleroğlu, 'Görevimiz, sanayici ve esnafı dinlemektir' dedi.

Çorlu 16.12.2011 16:41:00 0
Güleroğlu; Görevimiz sanayici ve esnafı dinlemek”
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu, bir basın açıklaması yaptı. Oda üyelerine çeşitli ziyaretler düzenlediklerini belirten Güleroğlu, program dahilinde üyelerinin sıkıntı ve sorunlarını dinlediklerini belirtti.
 
ÜYELERLE İSTİŞARE
Üyeler ile yapacakları istişarelerin, hedeflerin belirlenmesinde çok önemli olduğunu ifade eden Güleroğlu, “Eğer üyelerimizin bizlerden neler istediğini bilirsek, Çorlumuzun ve odamızın eksikliklerini tespit edersek o zaman doğru adımlarla ilerleyebiliriz. Görevimiz sanayici ve esnafı dinlemek” dedi. 
 
“ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ DİNLİYORUZ”
Üyelerin sorunlarını tespit etmek, sektörel bazda çözüm önerilerini dinlemek ve Çorlu TSO'dan taleplerini belirlemek amacıyla bu programı gerçekleştirdiklerini ifade eden Güleroğlu, öncelikli hedeflerinin üyelerin ticari hayatlarına katkı sağlamak ve yapmış olduğu eğitim programlarıyla sosyal ve kültürel gelişimlerine destek vermek olduğunu belirtti. Sanayici ve esnaf üyelerini ziyaret etmeye devam edeceklerini de söyleyen Güleroğlu, “Üyelerimiz ziyaretlerimizden dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Bizler de üyelerimiz ile tanışmaktan, firmaların taleplerini, odamızda gördükleri gelişmesini istedikleri hususları birebir dinlemekten son derece memnun olduk. Odamız, üyelerimizin odasıdır. Kapılarımız, tüm üyelerimize açıktır. Sanayici ve esnaf üyelerimizin ziyaretlerine devam edeceğiz. Odamızın sunmuş olduğu hizmetlerin kalitesini arttırmak ve hizmet yelpazesini genişletebilmek amacıyla, hazırlamış olduğumuz anketimize üyelerimizin katılmasını önemle rica ederiz” dedi.
 

Çerkezköy Haber / Sevim BOZKURT 


0282 726 91 91
0282 747 65 10