Kapaklıspor Ahımehmetspor’u konuk edecek

Ligin 11.hafta karşılaşmasında Büyükyoncalıspor karşılaşması jandarmanın olmaması nedeniyle hakemlerin maça çıkmaması nedeniyle tehir edilen Kapaklıspor, kendi evinde Ahımehmetspor’u konuk edec

16.12.2011 19:14:00 0
Kapaklıspor Ahımehmetspor’u konuk edecek
1.Amatör Küme B Grubu’nda 12.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor kendi evinde Ahımehmetspor’u konuk edecek.
 
İLK DEVREYİ 17 PUANLA KAPATTI
Ligin ilk devresini on yedi puanla tamamlayan Kapaklıspor ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında kendi evinde Kızılpınar Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen rakibinin ilk devrenin ilerleyen dakikalarında bulduğu golle mağlup duruma düşen Kapaklıspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Kapaklıspor’un üstüne geldiği dakikalarda ikinci golü bulan konuk ekip Kızılpınar Belediyespor rahatladı. Kalan dakikalarda Kapaklıspor istediği golleri bulamayarak karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrıldı.
 
İLK DEVRE KARŞILAŞMASI 6-0 BİTMİŞTİ
Ligin 11.hafta karşılaşmasında Büyükyoncalıspor’a konuk olan Kapaklıspor karşılaşmanın hakemlerinin jandarma nedeniyle maça çıkmamalarının ardından karşılaşma da ileriki bir tarihe tehir edilmişti. Ahımehmetspor ile Kapaklıspor arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşma ise Kapaklıspor’un 6-0’lık üstünlüğü ile sona ermişti.
 
 ‘ÜÇ PUAN İSTİYORUZ’
Haftaya 17 puanla üçüncü Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş, çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek ‘’geçen hafta Büyükyoncalıspor maçımız ertelendi. Evimizde ki Trexta Fevzipaşaspor karşılaşmasının ardından takım olarak üst üste puan kayıpları yaşadık. İnşallah kalan haftalarda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Taraftarımızın desteği ile Ahımehmetspor karşılaşmasında da üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.
 
MAÇ YARIN OYNANACAK
Kapaklıspor ile Ahımehmetspor ligin 12.hafta karşılaşmasında Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10