“Yol konusunda büyük hamle yaptık”

Tekirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, belediyenin 2011 yılı faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. 2011 yılında yol konusunda büyük bir hamle yaptÄ

Tekirdağ 20.12.2011 18:28:00 0
“Yol konusunda büyük hamle yaptık”
2011 FAALİYETLERİ İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Hürriyet Mahallesi, Zafer Mahallesi, Gündoğdu Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi ve Eski Cami Mahallesi'nde çalışmalarını yoğunlaştıran Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Fatih Anadolu Lisesi'nin önünden Hürriyet Mahallesi Migros arkasına kadar 25 metrelik yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürürken çeşitli bölgelerde de yeni imar yolları açmaya devam ettiğini ifade eden Tekirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın, da kış mevsimine rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Parke taş çalışmalarından yeni imar yollarına, 25 metrelik yeni yol açımlarından ışıklandırmalara kadar birçok alanda çalıştıklarını söyleyen Taşkın “Sadece yol çalışmaları değil, okullara ve kamu kuruluşlarına da destek veriyoruz. Tıp Fakültesine otopark düzenlemesi yaptık. Turizm otelcilik okulunun bahçesini düzenledik. Müftülük binasının çevre düzenlemesini yaptık. Köy Hizmetleri karşısında bulunan yürüyüş yolunun düzenlemesini yaptık” dedi.
 
YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Eski Erdener'in bulunduğu yere balıkçılar için satış yerinin beton perdesini de hazırladıklarını söyleyen Fen İşleri Müdürü Taşkın, “Hürriyet Mahallesi'nde 18. Madde uygulaması kapsamında 25 metrelik yol açma çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mahallelerimizde parke taş çalışmalarımız devam ediyor” ifadesini kullandı.
 

Çerkezköy Haber / Sevim BOZKURT 


0282 726 91 91
0282 747 65 10