4 kilo esrar maddesi ele geçirildi

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, takibe aldıkları 3 kişiyi İstanbul’ da yaptıkları operasyonda satmak için hazırl

Tekirdağ 21.12.2011 18:52:00 0
4 kilo esrar maddesi ele geçirildi
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri 23 yaşındaki O. Ş. ve 22 yaşındaki G. B. isimli şahısların Diyarbakır’dan uyuşturucu madde temin ettiklerini ve Tekirdağ’daki sokak satıcıları vasıtası ile sattırdıkları bilgisi üzerine teknik ve fiziki takip başlattı.
 
4 KİLO ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, edindikleri bilgiler çerçevesinde İstanbul’a giderek O. Ş. isimli şahsı bir süre takip ettikten sonra evinin yakınlarında önünü keserek elindeki pazar poşetine konulmuş 4 kilo esrar maddesiyle gözaltına aldı.
 
ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
O.Ş.’nin sorgusundan sonra olayla bağlantılı olduğu belirlenen 22 yaşındaki G.B. ve 24 yaşındaki D. B isimli şahıslar da gözaltına alınarak Tekirdağ’a getirildi. Konu ile ilgili yakalanarak göz altına alınan G.B., D.B., O.Ş., uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.
 
MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK
Tekirdağ polisinin ele geçirdiği uyuşturucu maddesi ile ilgili açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü olarak geleceğin teminatı gençler başta olmak üzere toplumun her kesimini uyuşturucu maddelerin zararlarından korumak amacıyla uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmaları etkin ve kararlı bir şekilde sürdüreceklerini belirtti.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10