Yemişçi’den HÖH’e tam destek

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Üyesi Özlem Yemişçi’yi makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 21.12.2011 18:58:00 0
Yemişçi’den HÖH’e tam destek
YEMİŞÇİ’Yİ ZİYARET ETTİLER
Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Bulgaristan Milletvekili Çetin Kazak, HÖH Türkiye Koordinatörü İsmet Kahraman ve HÖH Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Rıza, destekleri için Özlem Yemişçi’ye teşekkür etti. Yemişçi’ye Bulgaristan’daki seçimler ve yerel sorunlar hakkında bilgi veren Hak ve Özgürlükler Hareketi Bulgaristan Milletvekili Çetin Kazak, Bulgaristan’da 30 Ekim’de yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Yerel seçimlerde Hak ve Özgürlük Hareketi Partisi’nin ağır şartlar altında büyük başarı sağladığını, toplamda 34 belediye, 755 belediye meclis üyesi ve 615 köy muhtarı kazandıklarını ifade etti.
 
YEMİŞÇİ’DEN TAM DESTEK
Seçimlerde kazandıkları başarının kendilerini rahatlatmadığını ve daha da kararlı kıldığını söyleyen Kazak, “Sizlerin sahip olduğu değer ve birikimleri, oradaki soydaşlarımız adına sosyal faydaya dönüştürmek üzere, yerel paydaşların bir araya gelerek ortak çalışmalar yürütmelerini gönülden arzuluyoruz” dedi. Heyet, Özlem Yemişçi’den de tam destek aldı.
 

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10