Voleybolda rakip Şişlispor

Aroma 2.Bayanlar Voleybol Ligi A Grubu 11.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı İstanbul temsilcisi Şişlispor Bayan Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelecek. Çerkezköy Spor Sa

23.12.2011 19:20:00 0
Voleybolda rakip Şişlispor
Son haftaların formda ekibi Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, Şişlispor Bayan Voleybol Takımını konuk edecek.
 
HAFTAYA ÜÇÜNCÜ SIRADA GİRDİ
Aroma 2.Bayanlar Voleybol Lig’i A Grubu 11.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı, Şişlispor Bayan Voleybol
Takımı ile karşı karşıya gelecek. Haftaya 22 puanla üçüncü sırada giren Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı geçtiğimiz hafta ligin orta sıralarında bulunan Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyarak ilk iki seti rahat kazanan temsilcimiz üstünlüğünü üçüncü sette de sürdürdü. Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı bu seti de 25-20 kazanarak ligdeki ki galibiyet serisini sürdürdü.
 
MAÇ BUGÜN SAAT  14.00’DE
Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ile Şişli Bayan Voleybol Takımı geçen yıl ligde iki kez karşı karşıya geldi. Temsilcimiz ligin ilk devresinde Tekirdağ’da konuk ettiği rakibini 3-1’lik skor ile mağlup ederken, ikinci devrede ki karşılaşmayı ise İstanbul ekibi aynı skorla galip bitirmişti. Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ile Şişlispor Bayan Voleybol Takımı Çerkezköy Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Bugün oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.
 
SARIYER ARKAS’A KONUK OLACAK
Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ile Şişlispor Bayan Voleybol Takımı karşılaşması dışında ligde bugün iki karşılaşma oynanacak. Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı ile birlikte lider Karşıyaka Bayan Voleybol Takımını amansız takibini sürdüren Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı İzmir’de Arkasspor Bayan Voleybol Takımına konuk olacak. Saat 13.00’de başlayacak olan bu zorlu karşılaşma İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda oynanacak. Ligin alt sıralarını ilgilendiren karşılaşmada ise Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı evinde puansız Esspor Bayan Voleybol Takımını konuk edecek. Derince Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.
 
LİDER DEPLASMANDA GALİBİYET ARAYACAK

A Grubu’nda Pazar günü de üç karşılaşma var. Lig lideri Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı deplasmanda Rota Koleji Gazi Gençlikspor Bayan Voleybol Takımına konuk olacak. Gaziemir Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Ligde üst sıraları hedefleyen Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ise deplasmanda Altınoluk Belediyesi Bayan Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşma ise Balıkesir Güre Spor Salonu’nda oynanacak. FMV Işıkspor Bayan Voleybol Takımı ise evinde Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımını konuk edecek. TVF 50.Yıl Spor Salonu’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10