Çorlu Sanayispor rahat kazandı

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele eden Çorlu Sanayispor deplasmanda karşı karşıya geldiği Marmaracıkspor’u 4-1 mağlup etmeyi bildi.

26.12.2011 17:14:00 0
Çorlu Sanayispor rahat kazandı
Karşılaşmanın başlaması ile birlikte rakibi karşısında orta alanda daha iyi top yapan Çorlu Sanayispor ilk dakikalarda geliştirdiği ataklarda arzuladığı gole kavuşamadı. Ev sahibi ekip Marmaracıkspor ise ilk dakikalarda kötü futbolu üzerinde atarak kontra ataklarla rakip kalede ataklar geliştirdi. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla etkili olan konuk ekip Çorlu Sanayispor karşılaşmanın 20.dakikasında arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Serkan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çorlu Sanayispor’u 1-0 öne geçirdi.
 
İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI
Gelen golün ardından rahatlayan konuk ekip kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, ev sahibi ekip Marmaracıkspor ise beraberlik için rakip kalede ataklar geliştirdi. Rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Marmaracıkspor karşılaşmanın 24.dakikasında beraberlik golünü buldu. Skorun 1-1 olmasının ardından karşılaşmada heyecan da arttı.Ataklarını tekrar galibiyet için sürdüren konuk ekip Çorlu Sanayispor 40.dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Tolga düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.
 Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı.
 
ÜÇ FARKLA KAZANDI

Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlükle tamamlayan konuk ekip Çorlu Sanayispor ikinci devreye de etkili başladı. Rakibi karşısında etkili hücumlarda üçüncü golü arayan Çorlu Sanayispor 55.dakikada farkı ikiye çıkardı. Gelişen atakta kazanılan penaltı atışını gole çeviren Tolga skoru 3-1 yaptı. Gelen gollerin ardından ev sahibi ekip Marmaracıkspor oyun disiplininden tamamen koptu. Bu golden beş dakika sonra kendisinin üçüncü takımının dördüncü golünü kaydeden Tolga skoru 4-1 yaptı. Son dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da konuk ekip Çorlu Sanayispor’un 4-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10