Kızılcahamam’ı deviren Kırklarelispor Ünye’ye takıldı. 0-0

Faruk Ceylan Spor Toto 2.lig kırmızı gurupta geçtiğimiz hafta ligin zirvesindeki Kızılcahamam’ı evinde mağlup eden Kırklarelispor saha ve seyircisi önünde Ünyespor’la 0-0 berabere kaldı.

26.12.2011 17:16:00 0
Kızılcahamam’ı deviren Kırklarelispor Ünye’ye takıldı. 0-0
Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kırklarelispor Alişan **** Hasan Can **** Taner **** İshak ***  ( Dk.81 Hüseyin ** ) Recep *** Yunus *** İlkem *** Murat Baytaroğlu **** (Dk.54 Serkan Sözmen ***) Mustafa Emre *** Murat Tiraki ***, Serdal *** ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Ünyespor ise Şenol ****  Kemal *** Hüseyin *** Muzaffer  ** Mikail *** (Dk.79 İbrahim *)  Fatih ** (Dk.79 İlhan *) Uğur ** Uğur Özvardar ** Uğur Bulut ** Aytaç ** ( Dk.90+2 H.Engin ?) Emrullah *** Rıdvan *** kadrosu ile mücadele etti.
 
HAKEM TEPKİ GÖRDÜ
İki takımda ilk yarı kontrollü bir futbol ortaya koydu. Galibiyeti daha fazla isteyen Kırklarelispor’du, özellikle ikinci yarıda takımlar net  pozisyonlar yakaladı. Stad zeminin bozuk olması oyununu olumsuz etkilerken, kaleciler oyuna damgasını vurdu. Alişan ve Şenol mükemmel kurtarışlarıyla forvet oyuncularına gol izni vermezken,  Balıkesir Bölgesi hakemi Ali Terzioğlu verdiği yanlış kararlarla hem futbolculara, hem de seyirciye saç baş yoldurdu. Üç pozisyonda Kırklarelispor lehine üç penaltının verilmediği yönünde itirazlara rağmen, maçın son dakikasında Murat Tiraki’nin ceza sahası içinde topu rakip oyuncudan aldığı gibi düşürülmesine hakem Ali Terzioğlu seyirci kaldı. Ardından da sarı kartı bulunan Murat’a hakemi aldatmaya yönelik davranışta bulunmaktan ikinci sarı karttan  kırmızı kart göstererek oyundan attı.
 
ÇOK ÜZGÜNÜZ

Çok kötü bir yönetim ortaya koyan Balıkesir Bölgesi hakemi Ali Terzioğlu’nun bu maça atanması da manidardı.Oynanan futboldan memnun kalan seyirci maçtan sonra Kırklarelispor’u  tribüne çağırdı ve alkışladı. Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem üzgün olduklarını belirterek “Çok istedik olmadı. Galibiyet için futbolcularım ellerinden geleni yaptı. Ancak zeminin çok bozuk olması oyunumuzu olumsuz etkiledi. Hakem hakkında konuşmak istemiyorum ama Bandırma Bölgesi hakeminin bizim maçımıza verilmesini doğru bulmadım.” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10