Ahmet Korkmaz ilk devreyi değerlendirdi

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Voleybol ve futbol da devre arası yapılan toplantıların ardından alınan kararları açıkladı.

27.12.2011 18:42:00 0
Ahmet Korkmaz ilk devreyi değerlendirdi
Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz Yeniköyspor galibiyeti ardından futbolcuların beş günlük izinlerinin bitmesi ile cumartesi günü idmanlara başladığını belirterek, 3 Ocak’ta Antalya Sile’ye on günlük kampa gideceklerini söyledi. Korkmaz yapmış olduğu açıklamada, “Çorlu maçıyla ikinci dereye başlayacağız. İlk yarının bitimiyle yapmış olduğumuz toplantılarda bazı kararlar aldık. 5 arkadaşımızla yollarımızı ayırdık. Bunlar Ali Şimşek, Hasan Fırat, Gökhan Aydın, Alihan Güreşçi ve Soner Baymış. Sezon başında Velimeşe’den transfer ettiğimiz Eray Cem’de kendi isteği doğrultusunda bizden ayrıldı. Toplam altı kişi takımdan ayrılmış oldu” dedi.
 
TRANSFER İÇİN 5 KİŞİ İLE GÖRÜŞÜYORUZ
Takımdan altı kişinin ayrılmasıyla beraber transfer çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade eden Korkmaz, “beş kişi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Muhtemelen bugün 3 arkadaşımızı Çerkezköy’e getireceğiz. Genel Kaptan Adem Memiş bugün konuyla ilgili bugün İstanbul’a gidecek” dedi.
 
İKİNCİ YARI DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ
Liderle aradaki puan farkının üç olduğunu vurgulayan Korkmaz, “Şuan iyi bir yoldayız. Yapılacak transferleri ince eleyip sık dokuyoruz. Bu arkadaşları da aramıza kattıktan sonra ikinci yarıya daha iyi başlayacağız” dedi. Sezon başındaki talihsizliklerin bir daha yaşanmamasını temenni eden Korkmaz, hedeflerinin 3. lige çıkmak olduğunu ve bunu başaracaklarını söyledi.
 
VOLEYBOL’DA HERŞEY TAM
En son Şişli maçıyla güzel bir mücadele ve net bir skorla iyi gidişi devam ettirdiklerini ifade eden Korkmaz, “Artık eksiksiz bir takım olduk. Bundan sonraki kalan maçları da alıp bu grubu birinci olarak tamamlamayı hedefliyoruz. Daha sonraki gruplardan da anlımızın akıyla hedefimiz olan birinci lige çıkacağız” diye konuştu. Korkmaz, “Ne kadar iyi takım olursak olalım hala daha iyi olmak için neler yapabiliriz diye düşünüyoruz” dedi.
 
DİLEK YUVAYA GERİ DÖNÜYOR
Gruptan çıktıktan sonra üst üste maç yapacaklarını ifade eden Korkmaz, “2008-2009 sezonunda Çerkezköy’de oynamış şuan Diyarbakır Dicle üniversitesinde oynayan Dilek ve kulübü ile anlaştık. Yarın gerçekleşecek imza töreninde kendisini yeniden takımımızda göreceğiz. Yeni voleybol şube sorumlumuz Hüseyin Boz ‘un bu transferde payı büyük. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
 
SULTANLAR ÇANAKKALE’Yİ GEÇECEK
İlk yarı bittikten sonra herkes kabuğuna çekilmeden nasıl daha iyi oluruz diye düşünüp gece gündüz çalıştığını ifade eden Korkmaz, “Çerkezköy halkı adına ben buradan bütün emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bunca yıldır böyle samimi çalışan, birlik ve beraberlik içinde çalışan yönetim sistemi ben daha önce görmedim. Ne mutlu bana ki böyle bir yönetimle çalışıyorum” dedi. Haftaya Çanakkale deplasmanına gideceklerini vurgulayan Korkmaz, “inşallah oradan net bir skorla döneriz. Yolumuza kaldığımız yerden devam ederiz” diye konuştu.
 

Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10