Lüleburgazspor Ümraniye maçına odaklandı

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Lüleburgazspor ligin ilk yarısının son maçında evinde Ümraniyespor ile karşılaşacak.

29.12.2011 19:06:00 0
Lüleburgazspor Ümraniye maçına odaklandı
Yeni yıl nedeniyle 30 Aralık Cuma günü Babaeski 100.Yıl Stadı’nda oynanacak maçtan yeşil-kırmızılı takım 3 puan almanın peşinde.Gümüşhanespor maçından alınan mağlubiyetin ardından üstteki rakiplerle puan farkı açılmış ve yeşil-kırmızılı takım kümede kalma adına işini oldukça zora sokmuştu.Kümede kalma mücadelesinde en büyük rakipleri arasında yer alan Ümraniyespor ile evinde karşılaşacak olan Lüleburgazspor bu maçı kazanarak hem puan farkını azaltmak hem de tatile 3 puanla girmek istiyor.Hasan Doğan Halı Saha Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren takımda, gönderilen futbolcular dışında eksik bulunmuyor. Teknik direktör Ümit Birol eşliğinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların neşeli olması gözlerden kaçmadı.
 
KAZANMAMIZ GEREKİYOR
Gümüşhanespor maçında şanssız bir şekilde iki penaltı golü ile mağlubiyetten kurtulamadıklarını belirten takım kaptanı Ziya, “Ligin ilk yarısının son maçında kazanmak istiyoruz. İkinci yarıya da yeni yapılacak transferlerle iyi başlamak ve alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Gol yollarında yaşadığımız sıkıntıyı bizde biliyoruz. Oynadığımız maçlarda yaşadığımız şanssızlıklar puan kayıplarına neden oldu” şeklinde konuştu. Lüleburgazspor puan açısından büyük önem taşıyan Ümraniyespor maçından galibiyet ile ayrılacak olursa rakipleri ile puan farkının açılmasını önleyecek ve moral bulacak. Bunun yanında alt sıralarda yer alan Keçiören ile 1 puan ve Gebzespor ile 5 puan farkı olan yeşil-kırmızılı takımın en yakın rakibi MKE Kırıkkale takımı ile 5 puan farkı bulunuyor. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10