U-17 maçları bugün oynanacak

Tekirdağ U-17 Futbol Ligi’nde beşinci hafta bugün üç grupta toplam dokuz karşılaşma ile tamamlanacak. C Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ile Sitespor U-17 Futbol TakımÄ?

31.12.2011 02:37:00 0
U-17 maçları bugün oynanacak
Tekirdağ U-17 Lig’inde beşinci hafta karşılaşmaları Cumartesi  günü oynanacak.
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Lig’de mücadele veren temsilcilerimizden Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı Büyükyoncalıspor deplasmanına çıkacak. Bir önceki hafta kendi evinde Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımını konuk eden Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen istediği golü bulamamıştı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi sonuçlanmıştı.
Bu sonuçla haftaya ikinci sırada giren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı Cumartesi  günü oynayacağı Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı maçına hafta içi yaptığı antrenmanlarla hazırlandı.
 
MAÇ BÜYÜKYONCALI’DA OYNANACAK
Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı ile Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı, Büyükyoncalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.
 
BÜYÜKYONCALISPOR’U MAĞLUP ETTİ
Grupta mücadele eden diğer temsilcilerimiz Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ile Sitespor U-17 Futbol Takımı karşı karşıya gelecek. Haftaya lider olarak giren Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı bir önceki hafta evinde Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı rakibi karşısında arka arkaya goller bularak karşılaşmada rahatladı. Rakibine bir gol şansı tanıyan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan 5-1’lik skor ile galip ayrılmıştı.
 
“HEDEF GALİBİYET”
Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş, Kapaklı derbisinde Sitespor ile karşı karşıya geleceklerini belirterek” Genç oyuncularımız bu sene gerçekten çok iyi bir oyun ortaya koyuyorlar. Bu hafta rakibimiz Sitespor U-17 Futbol Takımını da mağlup ederek yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bu başarılı oyunumuzu ligin sonuna kadar sürdürerek grubumuzu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.
 
ULAŞ’TAN ÜÇ PUANLA DÖNDÜ
Ligde orta sıralarda bulunan Sitespor U-17 Futbol Takımı ise bir önceki hafta deplasmanda Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımına konuk oldu. Rakibi karşısında etkili oyununu gollerle süsleyen konuk ekip Sitespor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın ilk devresini üç farklı önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde rahat bir futbol sergileyen rakibi karşısında bir gol bulan Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda farkı indiremedi. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı.
 
“GALİBİYET İSTİYORUZ”
Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Sitespor olarak üst sıralara tırmanmak istediklerini belirterek” Ulaş Belediyespor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıktı. İstediğimiz oyunu ortaya koyunca karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldık” dedi. Ersan Karamehmetoğlu, Kapaklıspor karşısında tek hedeflerinin kazanmak olduğunu ifade ederek ‘’her iki takım için önemli olan karşılaşmayı üç puanla tamamlayacağımızı düşünüyoruz. Zorlu bir karşılaşma olacak. Taraftarımızın da desteği ile üç puanı almak istiyoruz’’ diye konuştu.
 
MAÇ KAPAKLI’DA OYNANACAK
Sitespor U-17 Futbol Takımı ile Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı, Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.
 
A GRUBU’NDA ÜÇ KARŞILAŞMA VAR
Tekirdağ U-17 Lig’i A Grubu’nda üç karşılaşma oynanacak. Haftaya 10-0’lık Yeniçiftlik Belediyespor U-17 Futbol Takımı galibiyeti ile kapatan Şarköyspor U-17 Futbol Takımı deplasmanda Büyükçınarlıspor U-17 Futbol Takımına konuk olacak. 13.Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Haftaya ikinci sırada giren Tekirdağspor  U-17 Futbol Takımı ise kendi evinde Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımını konuk edecek. Cumartesi günü 13.Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 12.00’de oynanacak. Haftanın son karşılaşmasında ise Yeniçiftlik Belediyespor U-17 Futbol Takımı ile Aydoğdu Gençlikspor U-17 Futbol Takımı karşı karşıya gelecek. Sultanköy Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.
 
B GRUBU’NDA ZORLU KARŞILAŞMALAR OYNANACAK

Tekirdağ U-17 Futbol Liginde beşinci hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Haftaya dokuz puanla lider durumda giren Sultanköy Belediyespor U-17 Futbol Takımı kendi evinde Çorlu Gençlerbirliğispor U-17 Futbol Takımı saat 12.00’de karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma ise Sultanköy Sahası’nda oynanacak. Lider Sultanköy Belediyespor U-17 Futbol Takımını takibini sürdüren Çorlu Sanayispor U-17 Futbol Takımı ise deplasmanda üç puanlı Marmaracıkspor U-17 Futbol Takımına konuk olacak. Saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşma ise Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak. Orta sıralarda bulunan Çorluspor U-17 Futbol Takımı ile Paşaalanspor U-17 Futbol Takımı Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10