Başkan Can; 'Kırklareli halkının artık uyanmasını istiyorum'

TFF Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 15 haftalık ilk devre maratonu hafta sonunda oynanan maçlar ile tamamlandı. 10 yıl aradan sonra çıktığı 2. Ligde ilk devreyi 7. sırada bitiren Kırklarelispor 21 puan toplarken.d

31.12.2011 02:38:00 0
Başkan Can;
Kırklarelispor'un başarılı Kulüp Başkanı Volkan Can'da ilk devreyi değerlendirerek istedikleri ilk hedefe ulaştıklarını bu yüzden mutlu olduklarını ifade etti. Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi. "İlk senemiz olmasına rağmen oynadığımız 15 maçta aldığımız 21 puanla öncelikle ilk yedideki hedefimize ulaştık. Play-Off sırasındaki takımlar ile aramızda sadece 2 puan fark var. İkinci yarı başlamadan önce Cuma günü sonuna kadar Teknik Direktörümüz Bilgin Erdem tarafından hazırlanan rapor doğrultusunda, takımdan ayrılacak olan futbolcularımız belli olacak. Takımdan ayrılan oyuncularımızın yerine bir forvet, bir sol açık, birde sağ açık mevkiinde oynayan oyuncu olarak ikinci devreye daha iddialı ve güçlü girmeye hazırlanıyoruz. Geçen yılda yine ilk devre sonunda lider ile aramızda 7 puan fark vardı. Ligi o zaman 5. sırada bitirmiştik ve 2. devre sonunda şampiyonluğa ulaşarak 2. lige yükselme başarısı gösterdik’ dedi
 
“KIRKLARELİSPOR’U MARKA YAPTIK”
“İlk senemizdeki hedefimiz Play Off'a kalmaktır” diyen Can “  Ama bu hedefe giderken de artık Kırklareli halkının uyanmasını istiyoruz. Neler yaptığımız herkes gördü ve görmeye de devam ediyor. İlk devre çok güçlü takımlardan puan ve puanlar alarak Kırklarelispor'un gücünü gösterdik. Yine oynadığımız birçok maçımızda hakem hataları yüzünden puan kayıpları yaşadık. Buna rağmen yine çok iyi yerdeyiz. Fakat istediğimiz desteği bulamıyoruz. Bunun için yine yılbaşından sonra yönetimimiz ile birlikte kapı kapı dolaşarak Kırklarelispor'u maddi yönden rahatlatmak için elimizden gelen fedakârlığı yapmaya çalışacağız. Sabit bir gelirimiz olmamasına rağmen mücadele ettiğimiz kulvarda maddi yönden bizlerden çok güçlü takımların olmasına rağmen Kırklarelisporumuzun ismini hep marka olarak göstermeye çalıştık. Ama artık ilin en büyük reklâmını yapan bu takıma tüm Kırklareli halkının sahip çıkmasını istiyorum. Trakya'da tek 2. Lig takımıyız. Bizim için yapılan desteğin boyutu önemli değil, önemli olan yapılan destek ile Kırklarelispor'un yanında olunduğunu göstermektir” dedi.
 
“TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Çıktıkları bu yolda  maddi manevi desteklerini esirgemeyen başta Kırklareli Valisi Mustafa Yaman olmak üzere, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'a ve Kırklareli Üniversitesi'ne teşekkür eden Can” Bunun yanı sıra iç sahada oynadığımız tüm maçlara gelerek bizleri destekleyen, Kırklareli Cumhuriyet Baş Savıcısı Oğuz Aydın'a, Kırklareli İl Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoğlu'na, Kırklareli Üniversitesi Genel Sekreteri Ergün Erbay'a, Kırklareli İl Orman İşletme Müdürü Şahin Aybal'a, ayrıca son maçımızda yanımızda olarak bizleri mutlu eden Kırklareli Milletvekillerimiz Şenol Gürşan ve Turgut Dibek'e de teşekkürlerimi sunmak istiyorum.Ayrıca kar kış yağmur çamur demeden, Kırklarelispor'un sürekli yanında olan Kırklarelispor'a gönül veren taraftarlarımıza ve İstanbul'dan bizlere destek olan 39 Gençlik İstanbul taraftar grubumuza da teşekkür ediyor, desteklerinin devamını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
3 HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ

Takım olarak devre arasına girdiklerini, ikinci devreye en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyleyen Can” Takımımız tatilde. 3 Ocak'ta 2. devre için hazırlıklara Antalya'da yapacağımız 10 günlük kamp programı ile başlayacağız. Bu kampımıza takımımıza dahil olacak olan yeni oyuncularımızda katılacaktır. Kamp sürecinde yapacağımız 3 hazırlık maçı ile birlikte takımımızı ikinci devreye daha hazır hale getireceğiz” dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10