Alkollü sürücü polisleri yaraladı

Edirne'de, alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen 40 yaşındaki Mustafa A., Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı akşam yemeği için çevre güvenliği alan 2 polisin içinde bekle

Bölgede Gündem 31.12.2011 03:25:00 0
Alkollü sürücü polisleri yaraladı
Edirne Valisi Gökhan Sözer'in 4'üncü Büyükelçiler Konferansı nedeniyle Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve büyükelçiler için Karaağaç Mahallesi Lozan Caddesi üzerindeki bir restoranda verdiği akşam yemeği için Edirne Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi'nde görevli polis memurları A.R. ve N.S'de görevlendirildi. Saat 23.00'da restorantın hemen karşısında bekleyen ve hava sıcaklığın sıfırın altında 2 derece olması nedeniyle soğuktan üşüyen polis memurları, sivil plakalı olan ve plakası açıklanmayan otomobilin içinde ısınmaya çalıştı. Bu sırada, bir süre önce alkollü otomobil kullandığı için ehliyetine el konulan, alkollü olan ve ehliyeti olmadığı halde 22 AH 458 plakalı otomobilin direksiyonuna geçen Mustafa A., park halinde içinde polislerin bulunduğu otomobile arkadan çarptı. Kaza sonrası iki otomobilde büyük hasar oluştu.
 
YARALI POLİSLER HASTANEYE KALDIRILDI
Ön koltukta oturan ve başlarını cam ve tavana vuran polis memurları A.R. ve N.S. kazada yaralandı. Polisler, çevrede güvenlik önlemi alan başka polisler tarafından Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.
 
SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI
Hastanede tedaviye alınan polis memurlarının hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Alkollü olduğu için ayakta durmakta güçlük çeken Mustafa A'nın 175 promil alkollü olduğu belirlendi. Gözaltına alınan A., polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Çerkezköy Haber / Cengiz YEŞİLYURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10