Kapaklı Sitespor’u devirdi 3-0

Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı U-17 Ligi C Grubu beşinci hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldiği Sitespor U-17 Futbol Takımını mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. Kapaklıspor aldığ?

1.01.2012 19:15:00 0
Kapaklı Sitespor’u devirdi 3-0
Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı kendi evinde konuk ettiği Sitespor U-17 Futbol Takımı mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.
 
LİDER KENDİ EVİNDE OYNADI
Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı karşısında aldığı 5-1’lik galibiyet ile haftaya moralli giren Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı Cumartesi günü saat 13.00’de Sitespor U-17 Futbol Takımını konuk etti. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte her iki ekip etkili futbol oynamaya çalıştı. Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı orta alanda  avantajını kullanarak öne geçmek istedi. Sitespor U-17 Futbol Takımı ise kontrollü mücadele sergiledi.
 
İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI
Baskısını giderek artıran Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen dakikalarında bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmada öne geçen Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında farkı artırmaya çalıştı. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Sitespor U-17 Futbol Takımı ise kalan dakikalarda beraberlik mücadelesi verdi. Müsabakanın ilk devresinde gelişen karşılıklı ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı 'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 
 
FARK İKİYE ÇIKTI
İlk devrenin sona ermesinin ardından ikinci devrede Sitespor U-17 Futbol Takımı beraberlik için mücadele etti. Ancak istediği golü bulamadı. Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı etkinliğini sürdürdü. Rakip kaleyi ikinci gol için abluka altına alan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı  ikinci devrenin ilerleyen dakikalarında bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı. Gelen golle birlikte Sitespor U-17 Futbol Takımı  oyun disiplininden tamamen koptu.
 
LİDERİN YERİ DEĞİŞMEDİ
Oyunun son bölümlerine doğru baskısını artıran Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı
farkı açmaya çalıştı. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı son dakikalarda bir gol daha bularak skoru 3-0 yaptı. Kalan dakikalar içerisinde başka gol olmayınca müsabaka Kapaklıspor U-17 Futbol Takımının 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı elde ettiği galibiyet ile  Çerkezköy Belediyespor A Genç Takımı'nın üstünlüğü ile sona erdi. Temsilcimiz aldığı üç puan ile puanını 16'ya çıkartarak liderliğini sürdürdü. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10