Fazla mesai ücretleri belirlendi

Çorlu Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Sözleşmeli personel maaşları itfaiye ve zabıta personellerine ödenecek fazla mesai ücretinin de görüşülüp karara b

Çorlu 5.01.2012 19:51:00 0
Fazla mesai ücretleri belirlendi
Çorlu Belediye Meclisi'nin Ocak ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
 
PERSONEL MAAŞLARI BELİRLENDİ
Toplantıda Çorlu Belediyesi'nin memur ve işçi kadroları, norm kadro mevzuatı gereği düzenlenirken, Belediye bünyesinde bulunan sağlık hizmetleri sınıfındaki 7 boş kadro, teknik kadro sınıfına aktarıldı. Çorlu Belediyesi'nde çalışmakta olan 4/B statüsündeki personelin sözleşmelerinin birer yıl uzatıldığı toplantıda ayrıca Maliye Bakanlığı'nın ilgili mevzuatı uyarınca maaşları belirlendi.
 
FAZLA MESAİ ÜCRETİ AYLIK 247 TL
Meclis toplantısının bir sonraki gündem maddesinde geçici işçi çalıştırılması konusu görüşüldü. Yapılan görüşmenin ardından ihtiyaç duyulan hallerde geçici işçi çalıştırılabilmesi için belediye yönetimine yetki verildi. Zabıta ve itfaiye personellerine ödenecek fazla mesai ücretlerinin de görüşüldüğü toplantıda, 2012 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununun K cetveli gereğince Zabıta ve İtfaiye personeline ödenecek olan fazla mesai ücreti aylık 247 TL olarak belirlendi.
 
KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ
İlgili gündem maddesinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından hafriyat döküm ücretinin belirlenmesi konusunun görüşülmesine geçildi. Çorlu Belediyesi mücavir alanında bulunan Katı Atık Bertaraf alanına hafriyat dökülmesiyle ilgili olarak alınacak ücretlerin belirlenmesiyle ilgili gündem maddesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.
 
KOMİSYON KARARLARI KABUL EDİLDİ
Alipaşa ve Zafer Mahallesi Muhtarlıkları içi yapılacak olan muhtarlık evinin yapımıyla ilgili gündem maddesinin de görüşüldüğü toplantıda imar plan notları da değerlendirilmek üzere imar komisyonuna havale edildi. İmar Komisyonu Başkanı Nazmi Aydoğmuş’un imar komisyonunun raporlarını okumasının ardından komisyonun tavsiye kararları mecliste kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı sona erdi.
 
Çerkezköy Haber / Sevim BOZKURT

      


0282 726 91 91
0282 747 65 10