Ertem’den kampüs için destek sözü

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e taziye ziyaretinde bulunan NKÜ Rektörü Prof.Dr.Osman Şimşek Başkan Ertem’den kampus için destek istedi. Çerkezköy’e bir kampus yapılmasını düşünd

Çerkezköy 5.01.2012 20:31:00 0
Ertem’den kampüs için destek sözü
Babası Hacı Yusuf Ertem’i kaybeden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e taziye ziyaretleri devam ediyor.
 
ERTEM’İ ZİYARET ETTİ
Önceki gün de Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Burhan Aslan, Çerkezköy Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof.Dr. Hikmet Ziya Özek, Çerkezköy Yüksek Okul Sekreteri Ali Ağbal ve Çerkezköy Meslek Yüksek Okul Öğretim Görevlisi Metin Taşkın ile birlikte Başkan Ali Ertem’e taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Ertem; Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ile Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Gökhan İnce’nin de hazır bulunduğu ziyaret dolayısıyla Rektör Şimşek ve beraberindekilere teşekkür etti.
 
ERTEM’DEN DESTEK İSTEDİ
Ziyarette konuşan Rektör Şimşek, Çerkezköy’e bir kampus yapılmasını düşündüklerini ifade ederek “Çerkezköy hızla gelişen, devamlı göç alan ve büyüyen bir kent. Üniversite olarak  Çerkezköy’e kampus yapılmasını düşünüyoruz. Bu konuda da Çerkezköy Belediyesi’nin desteğini istiyoruz. Ben hizmet yapmak için geldim. Koordineli çalışma yapmayı da önemsiyorum. Çünkü koordineli çalışma her zaman başarı sağlamıştır” dedi. Başkan Ali Ertem de Rektör Şimşek’e destek sözü verdi.
 
“TIP FAKÜLTESİNDE KALP AMELİYETLARI BAŞLADI”
 NKÜ Tıp Fakültesi’nde kalp ameliyatlarının başladığını da belirten Şimşek “Türkiye’nin ünlü kalp doktorlarını bünyesinde bulunduran Tıp Fakültemiz’de ameliyatları bu usta hekimlerimiz yapıyor. Tıp Fakültemizde günde 700 ila 800 hastaya bakılıyor. Tıp Fakültemizi daha da büyütmek için 3-4 bina ihalesi yapacağız. Hastanemizi kısa zamanda 200 yatak kapasitesine çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
 

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10