Tarhan:” Hedef üçüncü lig”

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor'un başarılı teknik direktörü Selami Tarhan, hedeflerinin 3. Lig'e çıkmak olduğunu, ilçenin bu potansiyele sahip olduğunu söyledi.

5.01.2012 21:02:00 0
Tarhan:” Hedef üçüncü lig”
Bölgesel Amatör Lig’te ilk devreyi 15 puanla beşinci sırada tamamlayan Çerkezköyspor ikinci devre hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çerkezköyspor teknik direktörü Selami Tarhan ise takımın ikinci devre hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulundu. 35 yıllık spor hayatının olduğunu söyleyen Tarhan” 44 yaşındayım ve 16 yıllık profesyonel futbol yaşantım ve 8 yıldır teknik direktörlük hayatım var. Ligin üçüncü haftasında itibaren Çerkezköyspor’un başında görev yapıyorum.Burayı tercih etmemdeki unsurların başında halkının futbola olan sevgisi ve yüksek futbol potansiyeli geliyor. Çerkezköyspor hedefleri olan başarıya endeksli bir kulüp. Ben bu şartlar içersinde istenilen başarıları gerçekleştireceğime inanıyorum.”dedi.
 
“BAŞARILARA KİTLENDİK”
Çerkezköy’de büyük bir potansiyel olduğunu dile getiren Tarhan, “Yetenekli futbolcular acısından ilçemiz bir rezerve. Bir de yaşadığım çevredeki esnafların ve taraftarların ilgisi, ilişkilerimiz mükemmel. Hedeflerimiz arasında geleceğin yıldız sporcularını bulmak için ilçemizdeki okullarımızdaki yetenekli sporcularımızı kulübümüze ve Türk sporuna kazandırabilmek var. Çerkezköy halkı bizleri bağrına basıyor. Belediye başkanımız elinden gelen desteği vermekte. Kulübümüz futbolun yanında voleybolda da başarılara imza atmaktadır. Biz Çerkezköyspor olarak başarılara kilitlendik” dedi.
 
İMKANLAR ÇOK GÜZEL
Ligde ilk yarıyı liderin üç puan arkasında bitirdiklerini söyleyen Selami Tarhan, çalışmalar hakkında da bilgiler verdi: “Devre arasını iyi değerlendirebilmek için ikinci yarı çalışmalarımıza başladık. Kadromuzda ihtiyacımız olan bölgelere transfer yaptık. Transferlerin kapanmasının ardından Antalya Site’ye geldik. Burada 10 günlük kampa yaparak hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Çerkezköyspor olarak ligin ikinci yarısında çıkışımızı sürdürerek hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşarak mutlu sonu yaşamak istiyoruz.
Burada çalışma imkanlarımız son derece güzel. Kulübümüm imkanları bir spor kulübünün sahip olmak istediği bir çok imkana sahibiz. Biz sporcularımla beraber başarıya kilitlendik. Her zaman yanımızda olan her zaman desteklerini esirgemeyen yönetim kurulumuz ve sevgili taraftarlarımızla bütünleşmiş durumdayız. Zaten başarımızdaki en büyük etkenlerden biri bu beraberlik ve sevgimizdir” dedi.
 
BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ BÜYÜK

Çerkezköyspor’u şampiyon yapmak için var güçleri ile çalışacaklarını söyleyen Tarhan, “Çerkezköyspor’umuz şampiyon olursa, ki olacaktır, benim için de farklı bir başarım olacak. Daha önce süper amatör ligde iki puanla aldığım takımı hem grubunda hem de İstanbul’da şampiyon yaptım. Şimdi Çerkezköyspor’u el birliği ile bir bütün olarak üçüncü lige çıkaracağız. Başkanımız sayın Ahmet Korkmaz ve Çerkezköyspor Kulübünün yönetim kurulunun bu destekleri oldukça bizler teknik heyet ve sporcularımızla elimizden geleni yaparak bu sevinci mutlu sonu Çerkezköy halkına yaşatmak için mücadele edeceğiz” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10