Veliköyspor Çorlu Sanayispor’a konuk olacak

Süper Amatör Lig’de zirve mücadelesini sürdüren Veliköyspor sekizinci hafta karşılaşmasında aynı puanda olan rakibi Çorlu Sanayispor deplasmanında galibiyet arayacak. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet

6.01.2012 21:40:00 0
Veliköyspor Çorlu Sanayispor’a konuk olacak
Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya gelecek.
 
VELİKÖYSPOR ÇORLUSANAYİSPOR’A KONUK OLACAK
Tekirdağ Süper Amatör Küme temsilcilerimizden Veliköyspor ligin 8.haftasında deplasmanda Çorlusanayispor ile karşı karşıya gelecek. Veliköyspor geçen sezon Çorlusanayispor’a deplasmanda ve kendi evinde 1-0’lık skorlarla mağlup olmuştu. Veliköyspor şimdiye kadar aldığı dört galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyet ile ligde Çorlu Sanayispor’la beraber üçüncü sırada bulunuyor.
 
''GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK''

Veliköyspor teknik direktörü Ahmet Sarı, Çorlu Sanayispor karşısında mutlak üç puan parolası ile mücadele edeceklerini galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Ligde kötü başlangıcın ardından toparlandıklarını söyleyen Sarı “Geçen hafta Malkara karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk ve ikinci yarı bulduğumuz gollerle galibiyete ulaştık. Çorlu Sanayispor ise geçen hafta Marmaracıkspor’u farklı yendi. Rakibimiz çok güçlü bir takım ama onları yenecek yeteneğe sahip oyuncularımız var. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu maç bizim için çok önemli hedefimiz üç puan” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10