Kapaklıspor Şalgamlı Belediyespor’u konuk ediyor

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Kapaklıspor yarın kendi evinde Şalgamlı Belediyespor’u konuk edecek. Ligde 21 puanla haftaya üçüncü sırada giren Kapaklıspor rakibini mağlup ederek moral bulmak isti

6.01.2012 21:41:00 0
Kapaklıspor Şalgamlı Belediyespor’u konuk ediyor
Kapaklıspor ligin on dördüncü hafta karşılaşmasında kendi evinde Şalgamlı Belediyespor ile  karşı karşıya gelecek. Her iki ekip açısında da büyük öneme sahip karşılaşma Kapaklı Sahası’nda oynanacak.
 
AHIMEHMETSPOR’U KONUK ETTİ
Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Kapaklıspor ligin ilk devresinin ilerleyen haftalarında düşüşe geçerek zirve yarışından koptu. Ligin ikinci devresine Kızılpınar Belediyespor mağlubiyeti ile başlayan Kapaklıspor Ahımehmetspor’u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan 1-0’lık skor ile ayrılan Kapaklıspor uzun süren galibiyet hasretine de son vermişti. Ligin son haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Vakıflar Güvenspor’a konuk olan Kapaklıspor rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Konuk ekip
 
KONUK EKİP SON SIRADA
Şalgamlı Belediyespor ise ligde istediği sonuçları elde edemiyor. Ligin bir önceki haftasını bay geçen Şalgamlı Belediyespor 12.hafta karşılaşmasında Vakıflar Güvenspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen karşılaşmadan beraberlikle ayrılmıştı. Şalgamlı Belediyespor ligde oynadığı 11 karşılaşmada 8 puan toplayan Şalgamlı Belediyespor son sırada bulunuyor.
 
‘’GALİBİYET DÜŞÜNÜYORUZ’’
Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyleyerek ‘’ Son haftalarda aldığımız puan kayıpları ile zirve yarışından uzaklaştık. İnşallah kalan maçlarımızı kazanarak ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Kalan tüm maçlarımıza bu anlayış içerisinde çıkacağız “ dedi.
 
MAÇ 13.00’DE BAŞLAYACAK

Kapaklıspor ile Şalgamlı Belediyespor Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Yarın saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Serhat Yalnız, Tuna Karlıbölük ve Serkan Eryılmaz hakem üçlüsü yönetecek.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10