Kızılpınar Belediyespor haftayı maç yapmadan tamamlayacak

1.Amatör Küme B Grubu’nda haftaya lider durumda giren Kızılpınar Belediyespor haftayı bay olarak tamamlayacak. Temsilcimiz en son on üçüncü hafta karşılaşmasında kendi evinde konuk ettiği Ulaş Belediyesp

6.01.2012 21:42:00 0
Kızılpınar Belediyespor haftayı maç yapmadan tamamlayacak
1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluğun en büyük adaylarından Kızılpınar Belediyespor 14.haftayı maç yapmadan geçecek.
 
İLK DEVREYİ 15 PUANLA TAMAMLADI
Ligin ilk devresini 15 puanla tamamlayan Kızılpınar Belediyespor ikinci devrenin ilk haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Kapaklıspor’u 2-0 mağlup etmişti. Ligin 11.hafta karşılaşmasında kendi evinde konuk ettiği Trexta Fevzipaşaspor karşısında iki farklı mağlup duruma düşen Kızılpınar Belediyespor oyun disiplininden kopmayarak karşılaşmadan 7-3’lük galibiyet çıkartmıştı.
 
HAFTAYA LİDER GİRDİ
Üst üste aldığı galibiyetlerle iyi bir seri yakalayan Kızılpınar Belediyespor bir sonraki hafta Sarayspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Kızılpınar Belediyespor karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet çıkartmıştı. Kızılpınar Belediyespor 2012 öncesi son hafta karşılaşmasında kendi evinde lider Ulaş Belediyespor’u konuk etmişti. Rakibi karşısında karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatmasına rağmen ikinci devre eksik kalan rakibi karşısında müthiş bir oyun ortaya koyan Kızılpınar Belediyespor karşılaşmadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılarak rakibini yakalamıştı. Kızılpınar Belediyespor ligde oynadığı on iki  karşılaşmada 27 puan ve averajla haftaya  lider durumda girmişti. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10