Gümüşhaneliler’de devir-teslim

1 Ocak’ta gerçekleştirilen Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği 3. Olağan Genel Kurulu’nda Tuncay Yegin aday olmazken başkanlığa Cemil Cahit Şeker seçilmişti. Dü

Çerkezköy 9.01.2012 18:16:00 0
Gümüşhaneliler’de devir-teslim
Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği 1 Ocak’ta gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurul’da yeni başkanını seçti.
 
YEGİN GÖREVİ DEVRETTİ
Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği binasında önceki gün saat 14.00’da devir teslim töreni gerçekleştirildi. 5 yıldır Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Başkanlığı görevini yürüten Tuncay Yegin, 1 Ocak’ta düzenlenen 3. Olağan Genel Kurul’da başkan seçilen Cemil Cahit Şeker’e görevi teslim etti. 145 üyesi bulunan derneğin yeni yönetiminde başkan yardımcısı olarak Temel Bilgin, Muhasip üye olarak Nihat Özdemir, sekreter olarak Pir Murat Gök ve yönetim kurulu üyesi olarak da Naci Akın, Mevlüt Tutar ve Ünsal Yavuz yer alıyor. Derneğin Denetim Kurulu’na ise Hayrettin Ünal, Şenol Çelik ve Himmet Gök seçildi.
 
‘HER ZAMAN YARDIMA HAZIRIM’
Düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Tuncay Yegin, Çerkezköy’de Gümüşhaneliler adına iyi kötü hizmet vermeye çalıştıklarını belirtti. Yapılan çalışmalarda hemşerilerinin her zaman destekçi olduğunu söyleyen Yegin, “Kongrede aday olmadım. Yeni arkadaşların önünü açmak istedim. Bize düşen bundan sonra yeni başkan ve yönetimine yapacakları çalışmalarda yardımcı olmaktır. Arkadaşlarımız istedikleri zaman bizim tecrübelerimizden faydalanabilirler. Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği çok farklı bir dernektir. Adından da anlaşılacağı üzere bir kültür derneğidir” dedi.
 
‘BAYRAĞI DEVRALDIK’
Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği yeni başkanı Cemil Cahit Şeker de dernekte uzun yıllardır dernek için hizmet veren Tuncay Yegin’e teşekkür etti. Yeni yönetim olarak bayrağı bir önceki yönetimden devraldıklarını belirten Şeker, “Herkesin bildiği gibi Gümüşhanelilerin Çerkezköy’de kayda değer bir yeri var. Derneğimizin saygınlığını ve itibarını muhafaza ederek daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Cemil Cahit Şeker dernek için yaptığı hizmetlerden dolayı Tuncay Yegin’e bir plaket verdi.
Çerkezköy Haber / Ahmet KARDEŞ

    


0282 726 91 91
0282 747 65 10