Keşanspor'lu futbolcular toprağa verildi

Antalya'ya kampa giden Keşanspor futbol takımının kaza yapan otobüsünde hayatını yitiren Cem Çetinkaya Kırklareli Babaeski’nde, Güner Yıldız ise Sofuhalil Köyü’nde toprağa verildi.

10.01.2012 19:47:00 0
Keşanspor
Antalya'ya kampa giden Keşanspor futbol takımını taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu kendisi gibi futbolcu olan arkadaşı Can Çetinkaya ile birlikte hayatını kaybeden 20 yaşındaki Güner Yıldız, gözyaşları içinde memleketi Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'nde toprağa verildi. Oğlunun tabutuna sarılarak takım formasını eliyle iten anne Zerrin Yıldız, 'İstemiyorum bu formayı, yeşil gözlüm beni bırakıp nerelere gittin' diye gözyaşı döktü.
 
SON YOLCULUĞUNA UGURLANDILAR
Antalya Korkuteli'nde Keşanspor'u taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu oyunculardan Can Çetinkaya ile Güner Yıldız hayatını kaybetmiş, 23 kişi de yaralanmıştı. Kazada ölen Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Keşanspor'un orta saha oyuncusu Güner Yıldız'ın cenazesi memleketi Kırklareli'nin Babaeski'ndeki Hamidiye Mahallesi'ndeki evine daha sonra da Sofuhalil Köyü'ne getirildi.
 
EVLADA SON DOKUNUŞ
Cami bahçesindeki musalla taşına konan Yıldız'ın takım arkadaşları tabutun üzerinde Keşanspor'da giydiği 92 numaralı forması ve takım atkısını bıraktı. Oğlunun ardından gözyaşı döken elektrik tesisatçısı olan baba 47 yaşındaki Necmettin Yıldız taziyeleri kabul ederken, anne Zerrin Yıldız ise 'yeşil gözlüm beni bırakıp nerelere gittin' diye gözyaşı döktü. Tabuttaki oğlunu son kez görmek isteyen anne Zerrin Yıldız, tabutun üzerindeki takım formasını ve atkısını eliyle iterek "İstemiyorum bu formayı, hiç istemedim zaten. Gitme dedim ben ona. Yeşil gözlüm sen beni bırakıp nerelere gittin, böyle" diyerek ağıt yaktı.Ardından anne kefeni açılan oğluna son kez dokundu.
 
İKİ BİN KİŞİ KATILDI

550 nüfusu olan Sofuhalil Köyü camiindeki cenaze namazına Babaeski Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Babaeski Belediye Abdullah Hacı, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşanspor Kulüp Başkanı Sadi Kuru, kazada yaralanan Keşanspor teknik direktörü İlhan Kıran ve kazada yaralanan takım arkadaşları ile birlikte yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Güner Yıldız, Sofuhalil Köyü Camii'nde ikinci vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10