Yol çalışmaları devam ediyor

Veliköy’de yol çalışmaları devam ediyor. Belde merkezinde yol düzenleme çalışmalarını bitirerek vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, çalıÅ?

Çerkezköy 11.01.2012 19:09:00 0
Yol çalışmaları devam ediyor
“EKSİKLER TESPİT EDİLEREK TAMAMLANIYOR”
Sadece merkezde değil, her mahallede eksikleri tek tek tespit ederek tamamladıklarını belirten Belindir “Şu ana kadar 20 bin metrekare kilitli parke taşı yol yaptık. Hava şartlarının elverişli olması halinde çalışmalarımız çok daha hızlı bitecek. Tüm vatandaşlarımız belediyenin olanaklarından eşit olarak yararlanıyor. Bozuk yollar bir bir düzenleniyor, parke ve tretuvar döşenerek yaya ve araç ulaşımında modern imkanlar sağlama gayesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
 
“VELİKÖY’Ü HAK ETTİĞİ DEĞERE ULAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Alt ve üst yapı çalışmaları sırasında gerekli gördükleri bazı bölümlerde, beldenin birinci derecede deprem bölgesinde bulunması ve yoğun yağış almasını göz önünde bulundurarak, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak adına perde betonlar ve istinat duvarları oluşturduklarını belirten Başkan Belindir “Halkımızın ayaklarını çamurdan kurtarmanın yanında beldemize görsel zenginlik ve estetik görünüm katmak için peyzaj düzenlemeleri yapıyoruz. Oluşturduğumuz alanlara şu ana kadar 7 bin 500 lale soğanı, 10 bin çuha ve menekşe ekimi yaptık. Yapılan her hizmet Veliköy’ü bir adım öne götürmek ve hak ettiği değere ulaştırmak içindir” açıklamasını yaptı.

Çerkezköy Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10