Çerkezköy’ün gençleri liderliğe yükseldi 7-2

Tekirdağ U-17 Futbol Ligi C Grubu’ndaki temsilcimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ligin yedinci hafta karşılaşmasında evinde Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı karşı karşıya geldi.Rakibi karşÄ?

11.01.2012 19:12:00 0
Çerkezköy’ün gençleri liderliğe yükseldi 7-2
Tekirdağ U-17 Futbol Ligi C Grubu’nda mücadele eden Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı liderliğe yükseldi
 
14.30’DA BAŞLADI
Çerkezköy sahasında Salı günü saat 14:30’da olumsuz hava koşullarında oynanan mücadele büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmaya Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı 1-Sefa, 2-Baki, 3-Ümit, 4-Uğur, 5-Ömür, 6-Hamza , 7-Melih, 8-Gökhan, 9-Kadir, 10-Selim, 11-Doğukan ilk onbiriyle çıkarken. Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı ise 1-Berkant, 2-Onur, 3-Fehmi, 4-Abdullah, 5-Emre, 6-Volkan, 7-Taner, 8-Tolunay, 9-Mert, 10-Göksu, 11-Gökhan onbiriyle çıktı.
 
İLK DAKİKALARDA ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmaya konuk ekip Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımının başlama vuruşu ile başlandı. İlk dakikalarda beklemedikleri bir pres görerek topu kaptıran Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı kalesinde golü gördü. Presden sonra topa sahip olan Melih, Doğukan’ın içeriye kaçtığını gördü. Bekletmeden pasını aktaran Melih harika bir pasla topu Doğukan’la buluşturdu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Doğukan güzel bir plaseyle topu ağlara gönderdi. Maçın 4’üncü dakikasında 1-0 öne geçen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı rahat bir oyun anlayışına ilk dakikalarda girmeye başladı.
 
DOĞUKAN FARKI İKİYE ÇIKARDI
Erken golün ardından toparlanamayan konuk ekip Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı oyun disiplininden koptu. Rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı golden üç dakika sonra Doğukan ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanatta topla buluşan Gökhan bekletmeden içeriye açtığı ortayı iyi takip eden Doğukan güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Bu golle karşılaşmanın 7.dakikasında Doğukan kendisinin ikinci takımının da ikinci golünü atmasının ardından gol sevincini teknik heyetle kutladı.
 
FARK ÜÇE ÇIKTI
Oyuna hakimiyetini ilk dakikadan itibaren koyan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı farkı arttırma adına etkili ataklarının yaşandığı bir atakta topla buluşan Kadir ceza sahasına girdi rakibini geçmek isterken düşürülen Kadir penaltı bekledi ve hakem penaltı kararı verdi.
Penaltı vuruşu için topun başına geçen Gökhan etkili bir vuruşla kalecinin uzanamadığı köşeden golü kaydetti. Maçın 16. dakikasında 3-0 öne geçen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının oyuna hakimiyeti her geçen dakika artırdı.
 
MELİH ŞIK GOL ATTI
Oyun konsantrasyonundan kopan Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımının durumu her geçen dakika farkı indirmeye çalıştı. Savunmada hatalar yapan rakibi karşısında etkili olan temsilcimiz 21.dakikada sol kanattan etkili geldiği atakta topla buluşan Selim, Melih’in ceza sahası içine koşusunu gördü. Topu düzeltip pasını aktaran Selim’in mükemmel pasında topla buluşan Melih bekletmeden vuruşunu yaptı ve kaleci Berkant’ın yanından topu ağlarla buluşturdu. Farkın git gide artması temsilcimize rahat bir oyun anlayışı olarak geri dönüyordu.
 
İLK DEVREYİ 5-0 ÖNDE TAMAMLADI
Karşılaşmanın ilk yarısındaki goller temsilcimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımından Kadir’in mükemmel golüyle son buldu. Orta sahada topla buluşan Melih topu ayağında bekletmeden pasını Kadir’e aktardı. Topla buluşan Kadir kafasını kaldırdı ve kaleye doğru yöneldi. Önündeki boşluğu iyi gören Kadir sert bir vuruş yaparak topu kaleci Berkant’ın ulaşamayacağı köşeden ağlarla buluşturdu. Bu golle temsilcimiz  Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilk yarıyı 5-0 gibi farklı bir skorla galip tamamladı.
 
KONUK EKİP GOLÜ BULDU
İkinci yarıya temsilcimiz ve ev sahibi ekip Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı oyuna Ümit’in yerine Tolga’nın girmesiyle başladı. Hakemin çalan düdüğüyle başlayan ikinci yarıya Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı başladı. Kendi yarı alanında ikinci yarıya alışma paslarıyla başlayan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı, Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımının etkili presiyle karşılaştı. Dakikalar 53’ü gösterdiğinde Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımından Mert sağ kanatta topla buluştu. İki rakibini geçip ceza sahasına giren Mert arkadan yapılan bir müdahaleyle yerde kaldı. Pozisyonu yakından gören hakem penaltıyı verdi. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Göksu, sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Bu golle skor 5-1 Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının üstünlüğüyle devam etti.
 
GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ
Oyuna biraz olsun ortak olmak isteyen Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı, rakibi Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının ataklarına engel olamayınca kalelerinde bir gol daha görerek durumun 6-1 olmasına engel olamadılar. Dakika 58’de Gökhan ve Selim’in verkaç paslaşmasında topla buluşan Selim sağ çaprazdan kalecinin ulaşamayacağı yere doğru etkili bir vuruş yaparak  Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımını 6-1 öne geçirdi. Bu golün ardından 2 dakika sonra Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımında yapılan oyuncu değişikliğinde oyuna kaleci Sefa’nın yerine oyuna Ramis dahil oldu.
 
TARAFTARLAR 9 GOL İZLEDİ
Oyuncu değişikliği sonrası Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı çok rahat oyun anlayışına devam ederken oyun disiplininden kopmadı. Dakikalar 63’ü gösterdiğinde gelişen Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı atağında ceza sahası dışında topla buluşan Tolunay bekletmeden vuruşunu yaptı ve oyuna sonradan giren Ramis’in bakışları arasında top ağlarla buluştu. Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımından Tolunay’ın attığı bu golle maçta skor 6-2 oldu. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın 67.dakikasında fark tekrar beşe çıktı.Dakika 67’de orta sahada topla buluşan Kadir, topu havalandırarak ceza sahası içine gönderdi. Ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek takımının yedinci golünü kaydetti.
 
LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Karşılaşmanın hakemi oynanmamış olarak iki dakika gösterdi. Uzatma dakikalarında ataklarını sürdüren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı sekizinci gölü ararken, konuk ekip ise üçüncü golü aradı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının 7-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. Rakibi Kapaklıspor U-17 Futbol Takımının puan kaybı yaşadığı haftada yenilmezliğini sürdüren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı puanını 17’ye yükselterek ligin yeni lideri oldu.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10