Çerkezköyspor Yozgatspor’a mağlup oldu 1-2

Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor ikinci hazırlık karşılaşmasında 3.Lig takımlarından Yozgatspor ile karşı karşıya geldi. İlk hazırlık karşılaşmasında Isp

11.01.2012 19:43:00 0
Çerkezköyspor Yozgatspor’a mağlup oldu 1-2
Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Çerkezköyspor Yozgatspor ile hazırlık karşılaşması yaptı.
 
ISPARTASPOR’U YENMİŞTİK
Devre arası çalışmalarını Antalya’da yaptığı kamp çalışması ile sürdüren Bölgesel Amatör Lig 12.Grup temsilcimiz Çerkezköyspor ilk hazırlık karşılaşmasında BAL takımlarından Ispartaspor ile yapmıştı. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamamıştı. Yaptığı transferlerle ikinci devreye iddialı girmek isteyen temsilcimiz karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili futbolunu sürdürdü. Sağlı sollu ataklarını sürdüren temsilcimiz Şafak’ın ayağından kaydettiği golle karşılaşmadan 1-0’lık üstünlükle ayrılmıştı.
 
YOZGATSPOR ÖNE GEÇTİ
Temsilcimiz Çerkezköyspor ikinci hazırlık karşılaşmasında ise 3.lig ekiplerinden Yozgatspor ile karşı karşıya geldi. Çarşamba günü saat 12.00’de oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Emre, Volkan Erdoğan, Volkan Pullu, Cihan, Mesut, Orçun, Gençağa, Alper. Gökhan, Hüseyin ve Oğuz kadrosu ile mücadele etti. Yoğun yağmur altında oynanan karşılaşmaya Yozgatspor etkili başlarken, temsilcimiz Çerkezköyspor ise kontrollü bir futbol ortaya koydu. İlk dakikalarda kanatlardan etkili gelen Yozgatspor 5.dakikada bulduğu golle karşılaşmada  öne geçti.
 
İLK DEVREYİ YENİK KAPATTI
Gelen golle birlikte rahatlayan rakibi karşısında oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz etkili hücumlarla rakip kalede beraberlik golünü aradı. Sağ kanattan etkili hücumlar geliştiren temsilcimiz Çerkezköyspor Hüseyin ve Orçun ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Yozgatspor ise Çerkezköyspor’un üstüne geldiği dakikalarda farkı ikiye çıkarmak için mücadele etti. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Yozgatspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan temsilcimiz Çerkezköyspor ikinci devreye oyuncu değişiklikleri ile başladı. Rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköyspor istediğini bir türlü elde edemedi. Beraberlik için yüklenen rakibi karşısında kontra ataklarla etkili olan 3.lig ekibi Yozgatspor 55.dakikada bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Kalesinde ikinci golü gören Çerkezköyspor kalan dakikalarda kısa süreli bir şok yaşadı. Tekrar konsantre olan temsilcimiz geliştirdiği ataklarla farkı bire indirmeye çalıştı.
 
AYKUT İLE GOLÜ BULDUK
Ataklarını rakip kalede sürdüren temsilcimiz Çerkezköyspor arzuladığı golü 70.dakikada Aykut ile buldu. Oyuna ikinci devre giren Aykut Orçun’un pası ile buluştu. Rakip defansı oyundan ekarte eden Aykut düzgün vuruşla topu ağlara göndererek farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda Yozgatspor kontra ataklara üçüncü gole ulaşmaya çalıştı. Kendi yarı alanından çabuk çıkan Yozgatspor yakaladığı pozisyonları da değerlendiremedi. Rakibi karşısında ikinci devre çok iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz farkı bire indirdikten sonra geliştirdiği ataklarda beraberlik golünü bulamadı.
 
MAĞLUBİYET İLE AYRILDIK

Bütün hatları ile rakip kaleye yüklenen Çerkezköyspor kanatlardan etkili olmaya çalıştıysa da Yozgatspor savunmasını geçemedi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da Yozgatspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10