Tarih: 27.08.2014 19:05

Acıktım'dan yeni bir damak tadı

Facebook Twitter Linked-in

TAMAMEN ORGANİK EV YEMEKLERİ SUNUYORUZ

Hayrettin Kemaloğlu Acıktım’da tamamen ev yapımı ve organik malzemelerden yapılan ev yemeklerini sunduklarını belirterek “Mantı başta olmak üzere, sulu yemekler, su böreği ve çorba tamamen organik ve ev yapımıdır. Hepsi tamamen hijyenik ortamda hazırlanarak pişiriliyor. Acıktım’da yemek yemenin ayrıcalığı ancak yemek yemekle olur. Bu nedenle tüm halkımızın mutlaka mekanımıza uğramasını tavsiye ediyoruz” dedi.

GÜZEL BİR ORTAMDA HİZMET VERİYORUZ

Gerek konum olarak gerek işletme olarak iyi bir yerde bulunduklarını da belirten Kemaloğlu “Çerkezköy halkımızın 7/24 hizmetindeyiz. Şu an 30 metrekare kapalı ve 50 metrekare açık alanımız var. Toplamda 80 metrekarelik çok güzel, nezih ve ferah bir mekanda müşterilerimize en iyi şekilde hizmet veriyoruz” diye konuştu.

GÜVEÇTE ERZİNCAN FASULYESİ

Çerkezköy ve bölgede güveçte kuru fasulyeyi kendileri dışında kimsenin yapmadığını da belirten Hayrettin Kemaloğlu, “Acıktım’ın özel bir de menüsü var. Bu da Güveçte Erzincan kuru fasulyesi. Bu özel menümüzün tadını alan devamlı buranın da müdayimi oluyor” dedi.

Haber/ Emine LALE

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —