AK Parti'den darp edilen memura geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, beraberindeki ilçe sekreteri Sare Şirin ve Halkla İlişkiler Başkanı Kaan Taşkın ile birlikte geçtiğimiz günlerde Nüfus MüdürlüğÃ?

Çerkezköy 28.01.2022 15:26:00 0
AK Parti

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı önceki gün Çerkezköy Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ederek uğradığı saldırı sonucunda yaralanan memur Cemil Kor’a ve müdürlük personeline geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

DARP VE ŞİDDET ÇÖZÜM DEĞİLDİR

 

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurların görevlerini özveri ile yaptığını kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, “ Geçtiğimiz günlerde yaşanan bu hadise hepimizi üzmüştür. İnşallah ilçemizde böyle olaylar bir daha yaşanmaz. İlçe Nüfus Müdürümüz Gülhan Yavuz ve tüm memurlarımıza geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum. Ayrıca kurumlarda sorun yaşayan vatandaşlarımız mülki amirlere giderek sorunlarının çözülmesi için talepte bulunabilirler. Şiddet, darp ve küfür çözüm olmamalıdır” dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

 

İlçe Nüfus Müdürlüğünden ayrılan AK Partililer daha sonra Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu makamında ziyaret ederek Ankara ziyaretleri sonrasında ilçede yapılması planlanan devlet yatırımları konusunda istişarelerde bulundu. Ziyaretle ilgili bilgilendirmede bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, “ Bugün İlçe Sekreterimiz Sare Şirin, Halkla İlişkiler Başkanı Kaan Taşkın ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu makamında ziyaret ettik. Ankara ziyaretlerimiz sonucunda ilçemizde yapılması planlanan devlet yatırımları hakkında istişarelerde bulunduk. İlçemizin daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmalarımız devam edecek” dedi. Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’da ziyaretlerinden ötürü AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, beraberindeki ilçe sekreteri Sare Şirin ve Halkla İlişkiler Başkanı Kaan Taşkın’a teşekkür etti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10