BAL’da 28.hafta maçları oynanacak

Bölgesel Amatör Ligde heyecan tüm hızıyla devam ederken, temsilcilerimizin yer aldığı 2.grupta 28 hafta maçları da Pazar günü oynanacak.

26.04.2024 13:28:00 0
BAL’da 28.hafta maçları oynanacak

Lider Çorluspor 1947 haftayı bay geçerken, ikinci sıradaki Gebzespor ise evinde temsilcimiz Sarayspor 1953’ü konuk edecek. Kapaklıspor ise evinde ilk devre farklı mağlup olduğu Taçspor karşısında galibiyet arayacak. 

 

Bölgesel Amatör Lig 2.grupta hafta sonunda yedi karşılaşma oynanırken, haftaya dört puanlık avantajla giren Çorluspor 1947 haftayı bay geçecek. 

 

 

LİDER HAFTAYI BAY GEÇECEK 

 

Temsilerimizden Çorluspor 1947 ligde 28.haftayı bay geçecek. Ligde oynadığı 26 karşılaşmada 20 galibiyet 4 beraberlik ve iki yenilgi alan Çorluspor 1947 en yakın rakibi Gebzespor’un önünde maç fazlasıyla 64 puanla lider durumda bulunuyor. Çorluspor 1947 ligde 67 gol atarken, kalesinde ise 13 gol gördü. Çorluspor 1947 son iki hafta Yuvacıkspor ile Diliskelesispor’u mağlup ettiği takdirde ligi şampiyon olarak tamamlayıp 3.lige yükselecek. 

 

GEBZESPOR TAKİPTE 

 

Liderin bir maç eksiği ile dört puan gerisinde yer alan Gebzespor hafta sonunda temsilcimiz Sarayspor 1953’ü ağırlayacak. Gebzespor’un ligde 60 puanı bulunurken, Sarayspor 1953’ün ise 21 puanı bulunuyor. Gebze Alaettin Kurt Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı ise Mehmet Can Ölmez yönetecek. Ölmez’in yardımcılıklarını ise Mert Tekgül ve Egehan Uğraş yapacak. 

 

 

 

KAPAKLISPOR RÖVANŞ PEŞİNDE 

 

 Ligde 52 puanla üçüncü sırada yer alan İstanbul temsilcisi Taçspor ise deplasmanda 33 puanlı temsilcimiz Kapaklıspor’a konuk olacak. Kapaklıspor ligin ilk devresinde 8-0 mağlup olduğu rakibinden rövanşı almak istiyor. Zorlu karşılaşmadan üç puan istediklerini kaydeden Kapaklıspor Başkanı Cengiz Vural, “ Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını hafta içinde yaptığımız antrenmanlarla sürdürdük. Taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz. İlk devre rakibimize farklı mağlup olmuştuk. Bu maçın rövanşını almak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada Okan Kayataş, Abdullah Yalçınkaya ve Ahmet Çakmak görev alacak.

 

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR 

 

Haftanın bir diğer karşılaşmasında 40 puanlı Diliskelesispor evinde 49 puanlı İstanbul temsilcisi İFA’yı konuk edecek. Mert Aylıoğlu, Berkin Çokal, Fatih Yeni hakem triosunun görev alacağı karşılaşma ise Pazar günü aynı saatte Şehit Nihat Kardaş Stadyumunda oynanacak. Ligden düşen iki ekibin mücadelesinde Yuvacıkspor evinde Babaeskispor’u konuk edecek. Pazar günü Şehit İlyas Bayraktutar Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Ömer Tahankut görev yapacak. Tahankut’un yardımcılıklarını ise Emrah Kül ve Tanır Kıtmır yapacak. İstanbul temsilcisi Feriköyspor ise ikinci devrenin flaş ekiplerinden Gölcükspor’u konuk edecek. Feriköy Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Mete Burak Kaya, Mert Altan Çakır ve Abdulsamed Kaçmaz görev yapacak. 

 

EDİRNE DERBİSİ OYNANACAK 

 

Ligden düşen bir diğer ekip Kırklareli temsilcisi Lüleburgazspor ise 8 Kasım Stadyumunda Kullar 1975’i konuk edecek. Pazar günü saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Deniz Güven yönetirken, yardımcılıklarını ise Gamze Altınova ve Görkem Sağlam yapacak. Edirne derbisinde Keşanspor evinde Uzunköprüspor’u konuk edecek. Keşanspor’un ligde 33 puanı bulunurken, Uzunköprüspor’un ise 23 puanı bulunuyor. Keşan Atatürk Stadyumunda Pazar günü aynı saatte oynanacak olan karşılaşmada Bahadır İleri, Ramazan Çiftçi ve Furkan Köknar hakem triosu görev yapacak. 

 

 

Haber/Yusuf DURMUŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10