Bursluluk sınavının şampiyonları ödüllendirildi

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında Türkiye 1’ncisi olan Yusuf Şenel Ortaokulu öğrencisi Ahmet Özhan ve Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi Sertuğ Mutlu ödüllendirildi

Çerkezköy 22.05.2024 17:05:00 0
Bursluluk sınavının şampiyonları ödüllendirildi

Çerkezköy Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi Sertuğ Mutlu ve Yusuf Şenel Ortaokulu öğrencisi Ahmet Özhan 2024 Bursluluk Sınavı’nda tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alıp Türkiye 1’ncisi olarak Çerkezköy’ü gururlandırmıştı. 

 

1 MİLYON 86 BİN 894 ÖĞRENCİ KATILDI 

 

1 milyon 86 bin 894 öğrencinin katıldığı bursluluk sınavında Türkiye birincisi olan Yusuf Şenel Ortaokulu öğrencisi Ahmet Özhan ve Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi Sertuğ Mutlu ödüllerini Yusuf Şenel Ortaokulu’nda düzenlenen programda Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Hayırsever Yusuf Şenel’in elinden aldı. 

 

 

TEBRİK ETTİ 

 

Başarılı öğrencileri kutlayan Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek tebrik etti. Programda ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Sıfır Atık Yarışmasında Türkiye Birincisi olan Yusuf Şenel Ortaokulu’na Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in imzalı Çevre Beratı da takdim edildi. 

 

 

Haber / Semih SARMA 

 

 


0282 747 65 10