Büyükşehir'in karla mücadelesi başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, sabah saatlerinde başlayan ve etkisini gösteren kar yağışı dolayısıyla harekete geçerek il genelinde tüm ilçelerde yoğ

Tekirdağ 12.01.2022 14:08:00 0
Büyükşehir

Tekirdağ’da aniden başlayan yoğun kar yağışı dolayısıyla kapanma noktasına gelen yolların, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için, büyükşehir ekiplerinin kar küreme, temizleme ve tuzlama çalışmaları sonucunda kullanıma hazır hale getiriliyor.

 

“KAR VE BUZLA MÜCADELEDE GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALDIK”

 

Aniden başlayan ve il genelinde etkili olan kar yağışı ile birlikte ekiplerin kar mesaisine başladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Kar ve buzla mücadelede gerekli önlemleri aldık. 9 adet tuzlama aparatlı kar küreme kamyonu, 3 adet kar küreme bıçaklı kamyon, 15 adet grayder, 11 adet bekoloder, 3 adet loder lastik tekerlekli yükleyici ve 101 personel ile yolların kapanmaması için bir taraftan kar temizleme faaliyetini yürütürken, diğer taraftan da buzlanmaya karşı tuzlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması ve herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyor" dedi.

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10