Çerkezköy Voleybol Akademi yarı finaller için Zonguldak’a hareket etti

Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü Yıldız Erkekler Takımı Türkiye Voleybol Federasyonu yarı final müsabakalarının hazırlıklarını tamamlayarak turnuvanın yapılacağı Zonguldak’a hareket etti.

Çerkezköy 2.05.2024 12:00:00 0
Çerkezköy Voleybol Akademi yarı finaller için Zonguldak’a hareket etti

Çerkezköy Voleybol Akademi Spor Kulübü Yıldız Erkekler Takımı Zonguldak’ta 3-5 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Voleybol Federasyonu yarı final müsabakalarının hazırlıklarını tamamlayarak turnuvanın yapılacağı Zonguldak’a hareket etti. 

 

Hareket öncesi açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Metin Demirbağ, “ Yarı final müsabakalarında grubumuzda Kocaeli’nden Yahya Kaptan Spor Kulübü, Sakarya Gelişim Spor Kulübü ve Sinop’tan Yurdum Spor Kulüpleri yer alacak. Bu yıl erkek takımımıza büyük önem veriyoruz. Hali hazırda 2.Ligde bulunan erkek takımızın kadrosunu bu alt yapıdaki oyuncularımız oluşturmaktadır. Belki bu oyuncularımız önümüzdeki yıllarda A Takımımızın kadrosunda yerlerini alacaklardır” dedi. 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Takım olarak çalışmaları tamamladıklarını ve turnuvayı beklediklerini kaydeden Demirbağ, “ Çerkezköy Belediyemizin desteği ile turnuvanın yapılacağı Zonguldak’a hareket ediyoruz. Buradan bizlere destek olan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Makine İkmal Müdürü Levent Yıldırım’a teşekkür ediyoruz. Çerkezköy’ün bu gençleri her daim bu ilçe için çalışmaya devam ediyor. Bizler bu ilçenin büyümesi ve gelişmesi için kendi alanımızda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her şey Çerkezköy için her şey gençlerin geleceği içindir. Turnuvada takımımıza ve katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. En iyi mücadelemizi ortaya koyarak turnuvadan başarı bir şekilde döneceğimize inancım da tamdır ” dedi. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 747 65 10