Çerkezköy’de bu yıl sokak düğünleri yasak

Çerkezköy Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada nişan, sünnet gibi etkinliklerini cadde, sokak, park ve diğer kamusal alanlarda yapanlara işlem yapılacağı kaydedildi.

30.04.2024 16:13:00 0
Çerkezköy’de bu yıl sokak düğünleri yasak

Çerkezköy Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada nişan, sünnet gibi etkinliklerin düğün salonlarında, önceden belirlenmiş okul bahçeleri ile belediye başkanlığının gösterdiği yerlerde yapılacağı, cadde, sokak, park ve diğer kamusal alanlarda yapanlara işlem yapılacağı kaydedildi. 

 

CADDE, SOKAK VE DİĞER KAMUSAL ALANLARDA YAPILMASI YASAK 

 

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “ Karayolları, Trafik, Çevre, Belediye ve diğer ilgili mevzuat hükümlerine aykırılık teşkil eden, genel olarak ulaşımı aksatan, ambulans, itfaiye, güvenlik ekiplerinin intikallerini engelleyen, aynı zamanda vatandaşlarımızın yoğun şikayetlerine konu olan düğün, nişan, sünnet vb etkinliklerin; düğün salonları, önceden belirlenmiş okul bahçeleri ile belediye başkanlığınca gösterilecek yerler haricinde cadde, sokak, park ve diğer kamusal alanlarda yapılmasına izin verilmeyecek. Aksine davrananlar hakkında ilgili mevzuat ve 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu uyarınca işlem yapılacaktır” denildi. 

 

Haber/Faik Onur KAYA 

 


0282 747 65 10