Çerkezköy’de dünya rekoru kırıldı

Powerlifting sporcuları Sadrettin Özbahçeci ve yakın arkadaşı Dünya Şampiyonu Kahraman Gavrusik sıradışı denemeleriyle görenleri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

Çerkezköy 8.05.2024 16:50:00 0
Çerkezköy’de dünya rekoru kırıldı

Geçtiğimiz yıllarda bellerine bağladıkları halatla 18 tonluk TIR’ı 30 metre boyunca çeken ve 2.5 ton ağırlığındaki TOGG aracı kaldıran Çerkezköylü Milli Powerlifting sporcusu Sadrettin Özbahçeci ve Kırımlı sporcu Kahraman Gavrusik bu defa toplamda 60 ton olan içi su dolu iki adet tankeri 7 metre çekerek kategorilerinde dünya rekoru kırdı. 

 

 

 

Çerkezköylü Milli Powerlifting sporcusu Sadrettin Özbahçeci’nin, davet üzerine Çerkezköy’e gelen Kırımlı Kahraman Gavrusik ile özel bir gösteri yaptı.

 

ÇERKEZKÖY’DE DÜNYA REKORU KIRILDI 

 

Çerkezköy Veliköy Mahallesi Kapalı Düğün Salonu bahçesinde gösteri amacıyla düzenlenen programda dünya şampiyonluğu da bulunan Özbahçeci ile güç gösterileriyle tanınan Gavrusik, ilk olarak içi su dolu yaklaşık 30 ton ağırlığındaki tankeri tek tek yaklaşık 7 metre çekti. Ardından şovlarına devam eden iki dünya şampiyonu sporcu bellerine bağladıkları halatlarla 60 ton ağırlığındaki iki tankeri birlikte çekerek dünya rekoru kırdılar. 

 

HEDEFİMİZ UÇAK ÇEKMEK 

 

Sporcuların bu gösterisi vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlenirken, dünya rekoru kıran iki sporcu mutluluğunu ailesi ve sevenleriyle paylaştı. Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Powerlifting sporcuları Sadrettin Özbahçeci ve Kahraman Gavrusik, ”Sürekli yanımızda olan tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz. Bugün iki sporcu birlikte içi su dolu 60 tonluk tankerleri çektik. Bu bir dünya rekorudur. Tek başımıza daha önce 20 ton çekmiştik. Hedefimiz bulduğumuz takdirde uçak çekmektir. Hedeflerimiz çok büyük. Çok mutluyuz. Fakat bunları gerçekleştirmek için desteğe de ihtiyacımızın olduğunu buradan dile getirmek istiyoruz” dedi. 

 

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 747 65 10