Çerkezköy’de yoğun katılımlı bayramlaşma

Çerkezköy’de bugün Kurban Bayramı için düzenlenen bayramlaşma töreni coşkuyla gerçekleşti. Çerkezköy’ün son yıllardaki en yoğun katılımlı bayramlaşma töreninde protokol üyeleri, vatandaşlarla tokalaşarak bayramlarını kutladı.

15.06.2024 19:14:00 0
Çerkezköy’de yoğun katılımlı bayramlaşma

Çerkezköy Kaymakamlığı'nın ev sahipliğinde Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen bayramlaşma programı, havanın güzel olması ve Arife gününe denk gelmesiyle büyük bir katılımla gerçekleşti. 

 

YÜZLERCE VATANDAŞ KATILDI

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda vatandaşlara çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Çerkezköy protokolü; siyasiler, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştılar. Programa Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra; kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyası parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile yüzlerce vatandaşların katıldı. Protokol üyeleri bayramlaşmaya katılan vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

 

HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM

Yoğun katılım protokol üyeleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Törende konuşan Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü; “Kurban Bayramı dolayısıyla birinci gün herkesin telaşı olur diye Arife Günü bayramlaşmamızı yaptık. Katılım da çok güzel oldu. Bayramlaşmamıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Herkesin, sağlıkla, sevgiyle, neşeyle aileleriyle birlikte nice bayramlara ulaşmalarını temenni ediyorum. 

 

BAYRAMLAR BİZİM İÇİN YOĞUN MESAİ GÜNLERİDİR

Bayramlar bizim için yoğum mesai günleridir. Tüm birimlerimiz tedbirlerini almış durumdalar. Bayramın huzurlu ve güvenli geçmesi için tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Ekiplerimiz, 24 saat esasına göre görevlerini yapacaklar. Kurban kesim yerleriyle ilgili de Belediyemizle koordineli olarak çalışmalarımızı tamamladık. Hem Tarım Müdürlüğünden Veteriner Hekim arkadaşlarımız, hem Belediyeden Zabıta arkadaşlarımız hem de Müftülükten din görevlisi arkadaşlarımız kurban satış ve kesim yerlerinde görevde olacaklar. Herkese iyi bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

KAZASIZ BİR BAYRAM DİLİYORUM

Törende konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da şunları söyledi: “Tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyorum. Kurban Bayramı arifesindeyiz. İnşallah kazasız, belasız bir Bayram tatili geçiririz. Bayram Arifesi yoğunluğunda Kaymakamımız ve protokolümüzle birlikte bayramlaşmamızı gerçekleştiriyoruz. Ümit ediyorum bu Bayram herkese hayırlı olur. Belediyemize ait kesim alanında Belediye personelimizin kontrolünde devam edecek. Diğer alanlarda da zabıta ekiplerimiz bayram boyunca faal durumda olacaklar. Bayram yoğunluğu var görevimizin başında devam ediyoruz. 

 

AKAY ÇOCUKLARA BAYRAM HARÇLIĞI VERDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, her bayram olduğu gibi bu bayram da geleneği bozmadı. Bayramlaşmaya katılan çocuklara harçlık verdi.


0282 747 65 10