Çerkezköy'ün en işlek caddesinde radar değil, rögar tuzağı

Çerkezköy İstasyon Mahallesi, Hikmet Uğraş Caddesi üzerinde çalınan veya kırılan rögar kapağı tehlike saçıyor.

Çerkezköy 28.06.2024 17:03:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy İstasyon Mahallesi, Hikmet Uğraş Caddesi üzerinde çalınan veya kırılan rögar kapağı tehlike saçıyor. Kırılan veya çalınan rögar kapağının bulunduğu cadde, Çerkezköy’ün en işlek caddelerinden birinin üzerinde bulunuyor. Yaklaşık iki gündür bu şekilde açıkta olan rögar kapağının bulunduğu caddede her gün yüzlerce hafif ve ağır tonajlı kamyonla, servis araçları geçiyor. 

 

 

KAZALARA DAVETİYE ÇIKARIYOR

 

Kazalara davetiye çıkaran bu alanda iki gündür alınan tek önlem ise boş rögarın önüne konulan duba. Olaya tepki gösteren vatandaşlar, şehri sahipsizlikle itham ederken, burada kimin önlem alacağı ise merak konusu. 

 

 

TÜM KURUMLARI GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ

 

Çerkezköy’de başta Belediye olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarını göreve çağıran vatandaşlar; “Kim bilir iki gün boyunca burada kaç kaza atlatıldı? İlla biri, buranın içine düşünce veya bir araç çukura düşünce mi harekete geçilecek” diye olaya tepki gösteriyorlar.

 

 

TESKİ KONUNUN BİZİMLE İLGİLİ YOK!

 

Vatandaşların iddiasına göre, olay yerine gelen TESKİ ekipleri ise rögarın kendi sorumluluğunda olmadığını, Telekom’a ait olduğunu gerekçe göstererek herhangi bir işlem yapılmadı. 

 

KİM ÇÖZÜME KAVUŞTURACAK?

 

Çerkezköy’ün merkezinde böyle bir görüntünün kim tarafından çözüme kavuşulacağı merak ediliyor. Ortada bir sorun var bu sorunu kimse sahiplenmiyor. Sorumluluğu üzerine almıyor. Çerkezköy’e yakışmayan bu görüntünün ne zaman çözüme kavuşacağı merakla bekleniyor. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 747 65 10