CHP'li Yüceer, orman temizliği kampanyasına destek verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi, Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer Saray Küçükyoncalı mahallesinde Esin Ecin öğretmen öncülüğünde kadınlar, gençler ve çocuklar tarafından başlatılan,

Saray 6.08.2021 13:41:00 0
CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, ülke geneline yayılan orman yangınlarına dikkat çekmek ve benzeri acıların yaşanmaması için Küçükyoncalı’da başlatılan farkındalık çağrısına katılım gösterdi.

 

“DAYANIŞMA İLE ÇEVREMİZE SAHİP ÇIKMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK”

 

Küçükyoncalı’da başlatılan kampanyaya gönülden destek verdiğini belirten Dr. Yüceer, “Özellikle yaz aylarında piknik ve dinlenme için kullanılan ormandan yurttaşlarımız tarafından bir, bir buçuk saatte iki traktör dolusu çöp toplanması can yakıcı. Çünkü ormanlardaki atıkların, özellikle cam atıkların yarın bizim karşımıza yangın olarak çıkma olasılığı çok yüksek. O yüzden geleceğimiz olan ormanlara sahip çıkmalıyız. Ormanlar senin, benim değil hepimizin. Kadınlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğimize sahip çıkması, ormana bırakılan çöpleri toplaması ve bu konuda duyarlılığın arttırılması için çalışması onur verici. Bu ve benzeri çalışmalar gelecekte yaşanması muhtemel faciaların önüne geçmemizi sağlayacak. Ülkemizin ciğerleri yanarken, ormanları kül olurken gözlerini yuman AKP iktidarının karşısında dayanışma ile çevremize, doğamıza sahip çıkmaktan başka çaremiz yok. Bu örnek kampanyaya imza atan Küçükyoncalılara ve çevreye duyarlı tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10