Çolak ailesinin mutlu günü

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dr. Ali Çolak ve Neriman Çolak’ın oğulları Özgür ve Yücel-Yasemin Bodur çiftinin kızları Bihter, Yalı Restaurant’ta gerçekleştirilen görkemli düğün ile dünya evine girdi.

Çerkezköy 1.07.2024 16:02:00 0
Çolak ailesinin mutlu günü

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dr. Ali Çolak ve Neriman Çolak’ın oğulları Özgür ve Yücel-Yasemin Bodur çiftinin kızları Bihter, Yalı Restaurant’ta gerçekleştirilen görkemli düğün ile dünya evine girdi. 

 

 

29 Haziran Cumartesi akşamı Yalı Restaurant’ın Kır Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün merasiminde; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer ve eşi Kamil Yüceer, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş,  Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri, doktorlar ve çok sayıda davetli genç çifti yalnız bırakmadı. 

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER 

 

Alkışlar eşliğinde düğün alanına gelen genç çift, ilk danslarının ardından pastalarını kesti. Takı merasiminin ardından genç çift ve davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde halay çekip oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendi. Düğünde konuklarını kapıda karşılayan Dr. Ali-Neriman Çolak çifti ve Yücel-Yasemin Bodur çifti düğün sonunda da yine davetlileri kapıya kadar uğurladı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ 

 

 


0282 747 65 10