Çorlu Stadı bakıma alındı

Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve Tekirdağ Süper Amatör Küme maçlarına ev sahipliği yapan Çorlu General Basri Saran Stadyumu bakıma alındı.

Çorlu 17.06.2012 23:02:00 0
Çorlu Stadı bakıma alındı

Çerkezköy Haber - Tamamlanan futbol sezonu ve geçtiğimiz gün düzenlenen Türkçe Olimpiyatlarının ardından bakıma alınan Çorlu General Basri Saran Stadyumunda, Çorlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ekiplerince bakım çalışması başlatıldı.

 

BAKIM VE TEMİZLİĞİ YAPILIYOR

 

Türkçe Olimpiyatları nedeniyle saha zeminine kurulan sahne ve zemine konulan binlerce sandalyenin sahanın zemini ve çimlerine verdiği zararı en aza indirmek için çalışma başlatan ekipler saha zeminini bakıma aldı. Çorlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde görevli personelin yürüttüğü çalışmalarda bir yandan iş makinelerinin de yardımıyla çimler bakıma alınıp toprak havalandırılırken, diğer yandan da saha zemini ve tribünlerin temizlik ve bakımı gerçekleştiriliyor.

 

ÇALIŞMALAR GÜN BOYU SÜRÜYOR

 

Türkçe Olimpiyatları nedeniyle 20 bini aşkın kişinin doldurduğu Çorlu General Basri Saran Stadyumunda, Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de temizlik çalışması başlattı. Saha zemini, tribünler ve pist üzerinde biriken çöpler önce çuvallara ardında da kamyona yüklendi. Çorlu General Basri Saran Stadyumundaki temizlik çalışmalarının gün boyu sürdürüldüğü kaydedildi.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10