Gözden kaçırmayın
2023-24 Sezonu İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası Burdur’da düzenlenirken, Kadınlar finalinde Muğla Ortaca, Eskişehir İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü 32-24 yenerek şampiyon oldu.
Erkekler kategorisinde ise oynadığı tüm maçlarda rakiplerini mağlup eden Eskişehir İşitme Engelliler Spor Kulübü ile Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü son dakikalarda hatalar yaparak karşılaşmadan 30-27 mağlup ayrıldı.
Turnuvanın üçüncülük maçında ise İzmir İşitme Engelliler Kulübü İstanbul Sessizler Spor Kulübünü mağlup ederek Türkiye üçüncüsü oldu.
SARIKURT’U ZİYARET ETTİLER
Türkiye ikincisi olan Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Türkiye ikincisi olan Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü’nü kutlayarak, ‘2023-2024 Hentbol Sezonu Erkekler İşitme Engelliler Türkiye ikincisi olan Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü Hentbol Takımı’nı kutluyor ve başarılar diliyorum.’’ dedi.
Haber/Şaban KARDEŞ
Yorumlar
Yorum Yap